VESTHIMMERLAND: Når der næste gang er kommunalvalg i Vesthimmerland i 2021, finder man ikke den nuværende borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Vesthimmerland, Palle Jensen fra Vester Hornum, på stemmesedlen.

Han har nemlig besluttet sig for ikke at opstille til valget i 2021.  

Et stort tab for partiet
Formand for Socialdemokratiet i Vesthimmerlands kommune, Herdis Brix understreger, at det det vil blive et stort tab for partiet og siger:   

-Der er ingen tvivl om, at både vi og Vesthimmerlands kommune kommer til at savne en dygtig og yderst kompetent politiker. Palle har uanset om det var partiet eller det kommunalpolitiske arbejde altid sat en ære i at have det politiske håndværk i orden. Han har altid med sine rolige og velovervejede argumenter forstået at gøre såvel sine egne som partiets holdninger gældende. Uanset hvilket stormvejr, han har mødt på den politiske arena, har han formået at være ordentlig i debatten. 

Overvejet i længere tid
Palle Jensen oplyser, at det er en beslutning, som han har overvejet i længere tid. Det er derfor også en meget velovervejet beslutning, og han synes, at han med sine 28 år i byrådspolitik, når indeværende byrådsperiode om to år er slut, har gjort sin borgerpligt. 

-Man bruger mange timer om ugen på byrådspolitik, og når man samtidig også skal passe sit almindelige job, ser jeg frem til at bruge min fritid på andet end lokalpolitik, siger Palle Jensen. Jeg vil se tilbage på mange gode år og masser af gode oplevelser i forbindelse med det politiske arbejde, og forventer - selvfølgelig, at passe mit politiske arbejde i de sidste to år af indeværende byrådsperiode.  

Palle Jensen understreger samtidig, at han vil bakke op om den nye borgmesterkandidat, som bliver valgt og resten af det nye hold, som bliver opstillet til næste valg, således at partiet også i den kommende valgperiode vil stå stærkt i forhold til at få gennemført så meget som muligt af den socialdemokratiske politik. 

Der skal findes en ny borgmesterkandidat
Herdis Brix oplyser, at Socialdemokratiet i den kommende tid vil vi starte processen med at finde en ny Borgmesterkandidat. 

-Op til hvert kommunalvalg har vore medlemmer mulighed for at komme med forslag til henholdsvis borgmesterkandidat og til kandidater i øvrigt på listen. Efter forslagene er indhentet, går de igen ud til medlemmerne til en afstemning om, hvem de mener, der skal repræsentere os som borgmesterkandidat. 

-Vi vil denne gang, som situationen ser ud, starte denne proces, tidligere end de andre år, således vi kan være godt forberedt til det kommende kommunalvalg i 2021. 

Vi skulle gerne, hvis ikke at kunne styrke vor indflydelse, så i det mindste kunne beholde den indflydelse, vi har i dag på den førte politik i kommunen, slutter Herdis Brix.

 

e-max.it: your social media marketing partner