FARSØ: Traditionerne holdes i hævd, når Farsø Kulturråd byder det nye år velkommen på musikalsk festlig vis med Nytårskoncerten i Dronning Ingrid Hallerne.

Musikalske champagnepropper for 26. gang
Det er såmænd 26. gang at Aalborg Symfoniorkester med gæstesolister får de musikalske champagnepropper til at sprænge overfor de omkring 500 tilhørere i de festligt pyntede Dronning Ingrid Hallerne. 

Koncerten finder sted fredag aften og billetsalget er stadig i gang hos de kendte salgssteder, ligesom der også kan købes billet ved indgangen, men til en højere pris end i forsalg. 

SE HER HVOR DU KAN KØBE BILLET

Aalborg Symfoniorkester
Men ikke mindst kan nytårskoncerten ud over Aalborg Symfoniorkester præsentere aftenens to fantastiske solister Elise Caluwaerts og Peter Lodahl, der bl.a. begge har været tilknyttet Operaen i København. Søren Dahl(kendt fra samtaleprogrammet Dahl på Hack)er aftenens konferencier.  

Wienermusik
Nytår, wienermusik og vals. Det er tre ting, der hører sammen og måske også det vi forbinder mest med en nytårskoncert.   

Elise Caluwaerts og Peter Lodahl vil derfor bl.a. kaste sig ud i ¾ dels takter af Verdi og Lehár og slutter sig til orkestret i ”Wienerblut”. Elise vil synge den helt igennem fantastiske ”Frühlingsstimmen” af Johan Strauss. Aalborg Symfoniorkester vil spille de berømte toner fra ”An der schönen blauen Donau” og valsetoner fra både Tjajkovskij, Lumbye og Bernstein.     

Derudover kan man bl.a. glæde sig til uddrag fra Zigeunerbaronen, La Traviata, Farinelli, Cadide og Smilets land.  

Altså et meget alsidigt program, som giver såvel solister som orkester mulighed for at vise hvad de kan.       

Fra Søren Dahl lyder det: -Jeg glæder mig til at fejre nytåret med to vidunderlige solister og det mest sprudlende symfoniorkester vi har her i landet og som det vigtigste: Jeg skal fejre det med det med publikum i Farsø. Så bliver det ikke bedre!. Jeg har selv et par musikalske overraskelser med og har været i skarp træning.   

Nytårsprisen
Inden Nytårskoncerten slår takten an, vil Farsø Kulturråd, traditionen tro stå for uddelingen af årets Nytårspris.    

Det skal ikke afsløres her hvem årets modtager af Nytårsprisen bliver, men den går til en person eller gruppe, som har gjort sig bemærket kulturelt i Farsø området.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner