FARSØ: Selvom vinteren endnu ikke har vist sig med sne og længerevarende bidende kulde, så er butikkerne i Farsø alligevel indstillet på at sælge ud af vintervarerne og andre restvarer

for at gøre plads til de nye forårsvarer, som lander i butikkerne indenfor få uger.  

Personalet har siden årsskiftet haft travlt på varelageret med at tælle op, lave status og ”mærke varer ned”. 

De gule udsalgsskilte er derfor nu fundet frem i Farsøs butikker og lokker med op til 50% eller mere på tøj, sko, isenkram og andre former for vareartikler der hører vintersæsonen til.  

I morgen torsdag kl. 9.30 går det løs. Her kan man gå på udsalgsjagt blandt det rige udvalg af udsalgsvarer som butikkerne har mærket ned. 

1000 gratis hotdogs til udsalgskunderne
Ud over udsalgstilbud med rigtig store besparelser, hører der også altid en særlig udsalgsret til udsalgsstarten. Den er oven i købet helt gratis. Der serveres nemlig 1.000 gratis hotdogs på udsalgsstarten fra kl. 11.00 og så længe lager haves. For at få den gratis hotdog, skal man hente en spisebillet i en af udsalgsbutikkerne, hvilket jo er let nok, når man alligevel er på udsalgshandel. Spisebilletten kan indløses hos enten Den Gode Smag eller Centerkiosken.   

Vær forberedt på en god handel til udsalgsstarten ved at se de gode udsalgstilbud i Farsø Avis her

Men husk de mange tilbud i avisen kun er et lille udpluk af butikkernes store udbud og de mange penge der er at spare på de endnu sæsonaktuelle varer.

 

e-max.it: your social media marketing partner