FARSØ: Et lokalt samarbejde, som tog sin start for to år siden, gentages igen i år og vil være med til at sprede lys og farver på nattehimlen over Farsø og omegn nytårsaften.

Forhandler af Nytårsfyrværkeri, XL Byg Farsø, samarbejder nemlig med FUIK’s Venner - støtteforening for den lokale fodboldklub Farsø-Ullits IK. Konceptet for samarbejdet er: handel lokalt – støt lokalt. Et budskab som lokalbefolkningen har taget til sig, for salget har været stigende år for år.

De senere år har der været forøgede restriktioner omkring fyrværkerisalg, hvilket har betydet at der er lovgivning for hvor store mængder fyrværkeri man må sælge fra butikslokaler ad gangen. Men det har fyrværkerisalget på Farsø Stadion løst.

Der er ganske vist også særlige krav til sikkerhedsafstande til bebyggelse for placering af containere som indeholder fyrværkeri. Den findes på stadion.

Derfor vil de to parter side om side stå for salget af fyrværkeri fra den 27. december til og med nytårsaften på Stadion og FUIK’s klublokale i Dr. Ingrid Hallerne. Det er personale fra XL Byg Farsø og fra FUIK’s Venner der vil stå for salget af alle de populære varianter af fyrværkeri samt sikkerhedsbriller, der hører nytårsaften til.

 


Personale fra XL Byg Farsø og medlemmer af FUIK’s Venner vil på skift stå for salget af fyrværkeri fra FUIK’s klublokale. Man vil bl.a. kunne møde Jimmi Mogensen fra XL Byg og Nicklas Poulsen fra FUIK’s Venner.

 

e-max.it: your social media marketing partner