FARSØ: Vi er nu kommet ind i årets hjerteligste måned, og derfor skruer butikkerne i Farsø nu op for charmen.

Der skal handles julegaver, og derfor kan man regne med at finde de helt rigtige gaveideer i Farsøs butikker, der er garant for den gode gammeldaws service med rådgivning og indpakning. 

Med i julesækken hører naturligvis også en pæn portion julehygge. 


Julespas i butiksgaderne
På søndag vil du således kunne møde de jule-kult-crazy´e Nizzebanden, der vil sørge for god julespas i butiksgaderne. For hvem kommer ikke i julehumør, når man ser en spillende snemand, et juletræ eller selveste Rudolf ?.
 

Jule By Night
Du kan også godt begynde at glæde dig til den store årlige Jule By Night, der finder sted mandag aften. 

I løbet af aftenen vil der være julehyggelig underholdning for både store og små. Og ikke mindst vil der være mulighed for at gøre masser af gode julegaveindkøb i butikkerne, som det fremgår af denne avis.  


Dans, kunst og julemusik
Populære Jule By Night får bl.a. besøg af Dance & Stage, der har unge dansere med fra det meste af Vesthimmerland. Dansegulvet finder man på Centergangen mellem Super Brugsen og Rema 1000 i Farsø Rådhuscenter.  

Man kan også glæde sig til afsløringen af et nyt vægmaleri af kunstner Peer Poulsen.  Maleriet findes i Centerbuen i Farsø Rådhuscenter og motivet er naturligvis Farsø relateret.  

Julesang skal der også til. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kommer til Farsø og optræder på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter med deres fantastiske juleshow, der er baseret på sange fra deres jule-cd ”Julen varer længe”    

Lækkerier og julemad
Ankom tidlig til Jule By Night og nyd din aftensmad på Centertorvet.  Fra kl. 17.00 -  og efter først-til-mølle princippet, sælges der 200 portioner julemad i form af flæskesteg m. rødkål, kartofler og brun sovs  til kun kr. 30,- pr. portion. Herefter kan man passende købe varme rundstykker eller norske klejner med hjem til aftenskaffen, når man altså har gjort sine julegaveindkøb i butikkerne, der har åbent til kl. 21.00 denne aften. 
  
         

SE JULEPROGRAMMET HER OG LÆS DE GODE JULETILBUD FRA FARSØS BUTIKKER HER:    

 

            

 

e-max.it: your social media marketing partner