FARSØ: Indrømmet, selvom vi ikke meget for at ”amerikanisere”, så har vi altså helt og holdent taget Black Friday til os.

Gør en god handel
Og så sandelig også i Farsø, hvor butikkerne på fredag, for sjette år i træk, springer på den store handelsdag, som godt kan gå hen at blive årets største.

De foregående år har nemlig været en ubetinget salgssucces, da kunderne har forstået at tage godt og grundigt fat på julegaveindkøbene med Black Friday rabat.        

-Og gode handler, er lige præcis det Black Friday handler om, så derfor er butikkerne i Farsø heller ikke tilbageholdende med – som man siger i USA, at gå ”all in” igen i år. Man har sågar udvidet Black Friday til Black Weekend.    

Starter kl. 7.00
Ud over de gode tilbud, som fremgår af Black Friday avisen, som er ilagt denne avis, så gælder der også en særlig udvidet åbningstid Black Friday. Det kommer både de morgenfriske og de aftenhandlende til gode.
 

Det betyder at de morgenfriske allerede kan få de nedsatte varer i indkøbsposen fra kl. 7.00 på fredag.      

… og frem til kl. 21.00
Men man kan også vælge at gå på aftenhandel. For de gode handler fortsætter til langt ud på aftenen, nærmere bestemt til kl. 21.00. Og det kan børnefamilier meget passende benytte sig af, hvis de først indkøbte julegaver skal listes hjem uden børnenes vidende.    

Fortsætter med Black Weekend
Også lørdag og søndag kan man gøre flere ”sorte” juleindkøb i butikkerne. Dette gøres med følgeskab af en optræden af Thomas Pedersen ”den syngende bager” på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter på lørdag og søndag af et julemarked der tager opstilling samme sted. For børnene er der aktiviteter i julemandens værksted.    

LÆS BLACK FRIDAY/WEEKEND AVISEN HER

 

e-max.it: your social media marketing partner