VESTHIMMERLAND: Over 300 mennesker havde her til aften fundet vej til Vesthimmerlands Musikhus ALFA for at fejre de mange ildsjæle, som hver dag arbejder for at fastholde og udvikle en bred vifte af fritidstilbud i kommunen.

Prisfesten bød på tre prisoverrækkelser og hædring af kommunens idrætsambassadører 

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Asger Andersen, bød de mange fremmødte velkommen, og guidede herefter alle gennem aftenens program, som bød på 3 prisoverrækkelser og hædring af ikke mindre end 72 idrætsambassadører fra 12 forskellige foreninger samt flotte opvisninger fra Dance & Stage. 

Fritidspris til Johannes Madsen, Vester Hornum
Hvert år uddeles Fritidsprisen til en person eller en gruppe af personer, som, har gjort en særlig indsats i det forgangne år, og som fortjener et klap på skulderen. 

Blandt 15 indstillede havde Vesthimmerlands Fritidsråd valgt, at Fritidsprisen 2019 gik til Johannes Madsen, som har været medlem af FDF Vester Hornum siden 1960.
 
Johannes Madsen(siddende) fra FDF Vester Hornum modtog Fritidsprisen for sin store indsats og engagement for spejdergruppen siden 1960. Prisen blev overrakt af Formanden for Fritidsrådet, Poul Erik Pedersen(t.v.)

Ved overrækkelsen af prisen blev Johannes store engagement og drivkraft beskrevet:  

Johannes Madsen har været medlem af FDF Vester Hornum siden 1960. Johannes Madsen har altid været en foregangsmand både for FDF men også i hans liv uden for kredsen. Som person er Johannes Madsen bundhæderlig og meget afholdt. Vi oplever desuden, at Johannes er enormt taknemmelig for det arbejde, vi andre i kredsen laver. Johannes har gennem alle årene være en drivende kraft i kredsen, både når der skulle laves regnskab, vedligeholdes kredshus, tjenes penge til kredsen og i det daglige arbejde med børnene samt på talrige lejre – og generelt, når det skulle styr på tropperne. 

Johannes stod i mange år for avisindsamling, som indbragte kredsen en ret pæn sum. Da kommunen overtog papirindsamlingen, var Johannes Madsen primus motor i opstarten af et loppemarked, hvor han og andre frivillige sørgede for opbygning af en hal til formålet. 

Loppemarkedet har fungeret siden og er stadig vigtigt for økonomien i kredsen. Også juletræssalg, salg af brænde, salg af lodsedler mv. har Johannes Madsen tager sig af gennem mange år. Johannes har de seneste måneder måtte trække sig fra det praktiske arbejde af helbredsmæssige årsager. Det er ham også vel undt i en alder af 86 år. 

Johannes Madsen har gennem alle årene været aktiv i bestyrelsesarbejdet i kredsen og er det fortsat. Frem til 2016 var han desuden kasserer i kredsen – vist nok helt tilbage fra 1960.


17-årige Jonas Moesgaard(t.h), cheftræner for FUIK’s U9 drenge og piger modtog DGI Nordjyllands Unglederpris i Vesthimmerland for at være en super rollemodel for sine spillere og andre unge trænere. Prisen blev overrakt af Vesthimmerlands Kommunens Foreningskonsulent René Lundgaard Østerheden.

DGI Unglederpris til træner i FUIK Jonas Moesgaard
Vesthimmerlands Kommunens Foreningskonsulent René Lundgaard Østerheden afslørede årets vinder af DGI Nordjyllands Unglederpris i Vesthimmerland, som gik til 17-årige Jonas Moesgaard med følgende begrundelse:   

Jonas er på trods af sin unge alder cheftræner for FUIKs u9 drenge og piger. Han har en naturlig kærlighed til fodbold, som gør at han også har lyst og gåpåmod til at dygtiggøre sig bl.a. via træneruddannelser. Han er en super rollemodel for sine spillere og andre unge trænere. Han møder altid i god tid, er utrolig velforberedt og har altid styr på sine ting. Jonas er ansvarsbevidst og han er altid klar med en hjælpende hånd.

 
”Du gør en forskel” prisen gik i år til Lene Kragelund Hansen fra Farsø Rideklub(t.v.) for sit uvurderlige med at gå til hånde og skaffe frivillige til diverse arrangementer. Hun er en rollemodel for andre. Prisen blev overrakt af formand for Idrætsrådet Vesthimmerland, Tove Douglas(t.h.)

”Du gør en forskel”-pris til Lene Kragelund Hansen, Farsø Rideklub

Formand for Idrætsrådet Vesthimmerland, Tove Douglas overrakte prisen ”Du gør en forskel”, som i år gik til Lene Kragelund Hansen, Farsø Rideklub med følgende begrundelse: 

Lene har gennem mange år været en vigtig person i det frivillige arbejde på flere rideskoler i Vesthimmerland, bl.a. Vældgårds Sportsrideklub og Farsø Rideklub. Lene er uvurderlig i hendes arbejde med at skaffe frivillige til diverse arrangementer. Hun er meget vedholdende og det er altid med et smil og godt humør, at hun formår at skaffe arbejdskraft til diverse arbejdsopgaver omkring fx klubstævner, julearrangementer, ridelejre mv. 

Lene er uddannet pædagog, hvilket man tydeligt mærker, da hendes tilgang overfor børn er meget bestemt men sandelig også kærlig. Hun er meget tillidsvækkende og som barn i klubben må man føle sig både set og hørt i hendes tilstedeværelse. 

Hun er også en rollemodel for de voksne i klubben, da hun altid deltager aktivt ved aktivitetsdage. 

Lene skal have stor tak og anerkendelse for at gøre rideskolemiljøet i Farsø som et sted, der er dejligt at komme i.


Kommunens idrætsambassadører blev også fejret. 72 idrætsudøvere har gennem det seneste år har opnået flotte resultater, som de alle kan være stolt af. De 72 idrætsambassadører var fordelt over 12 foreninger, heriblandt i Farsø Tri & Trim som det ses på skærmen. 

72 idrætsambassadører
Kommunens idrætsambassadører blev også fejret. Det er idrætsudøvere - individualister eller hold - som i løbet af året har opnået bemærkelsesværdige resultater indenfor deres sportsgren. 

I år har Vesthimmerlands Kommune modtaget 72 indstillinger på idrætsudøvere, som gennem det seneste år har opnået flotte resultater, som de alle kan være stolt af. De 72 idrætsambassadører var fordelt over 12 foreninger.

 

e-max.it: your social media marketing partner