FARSØ: ”Gospel er glæde” og der var syn for sagen, da 60 konfirmander her til eftermiddag fik Farsø Kirke til at swinge foran forældre, søskende, bedsteforældre og andre.

Anledningen var at konfirmander fra Louns, Alstrup, Strandby, Farsø, Ullits, Foulum og Svingelbjerg - som en del af deres konfirmandundervisning, havde inviteret til gospelkoncert i Farsø kirke.

Som ung og usikker teenager, er det måske ikke lige det der ligger først for, at stille sig op og synge gospel foran ens familie.

Men stemningen rev både konfirmander og tilhørere med i selskab af kendte gospelsange og med hjælp fra Rune Herholdt og hans pianist.

Forud for koncerten havde konfirmanderne øvet sig det meste af eftermiddagen. Der blev indøvet traditionelle gospelnumre så som ”When the saints go marching in” og ”Amazing Grace” bare for at nævne nogle af numrene, som var blevet indøvet.

Rune Herholdt gjorde meget ud af at fortælle at ”Gospel er glæde”. Han leder selv et gospelkor på 300 medlemmer og det spreder så meget glæde at man har svært ved at falde i søvn bagefter.   

Fra tilhørerne blev det gengældt med armene i vejret og et højlydt ”Halleluja”.         

Det var niende gang, at vordende konfirmander og egnens sognepræster havde flettet konfirmandgospel ind i konfirmandundervisningen.

 

e-max.it: your social media marketing partner