VESTHIMMERLAND: Hvordan sikrer vi de bedste faciliteter og rammer til kulturoplevelser i Vesthimmerland?

Hvilke faciliteter har vi brug for til kulturaktiviteter? Udnytter vi dem, vi har, godt nok? Har vi de rigtige rammer til kulturelle oplevelser? Hvilke er der brug for i landområderne? Og byerne?

Kulturpolitik for Vesthimmerland
Som led i arbejdet med en ny kulturpolitik inviterer Kultur- og Fritidsudvalget i Vesthimmerlands Kommune, i næste uge, alle interesserede borgere til et åbent møde over temaet ”Kulturen i åbne og lukkede rum”, om kulturens rammer og vilkår i kommunen.

Tænke i anderledes rammer
- Temamødet er bevidst lagt i Kulturhus Søttrup, som er etableret i den tidligere frimenighedskirke i Hornum. Vi vil gerne anspore til, at vi tænker i anderledes rammer, når vi skal tilrettelægge vores kulturaktiviteter, siger Kultur- og Fritidschef Anne Marie Holm, fra Kultur- og Fritidsforvaltningen. 

På temamødet vil der være oplæg fra det velrenommerede arkitektfirma E+N Arkitektur i Aarhus om kulturbyggerier og de lokale historiers betydning. Desuden vil der være oplæg fra lederen af skoletjenesten i det 25 hektar store, udstillingssted Skovsnogen, Sønder Omme syd for Herning. 

Temamødet afrundes med gruppedrøftelser, hvor alle er velkomne til at komme med ideer og holdninger til kulturens samlingssteder og mødepladser i Vesthimmerland.

 

e-max.it: your social media marketing partner