ULLITS: Der var lagt op til en kæmpe fest, da Ullits i dag fejrede hele tre jubilæer med en stor fælles fest, der varede hele dagen.

De tre jubilarer var Ullits Gymnastikforening der fyldte 100 år, Ullits Badmintonklub der fyldte 75 år, og Ullits Minihal, der åbnede for 30 år siden.

DSC9544
1
DSC0585
DSC9535
DSC9537
DSC9539
DSC9570
DSC9581
DSC9580
2
3
DSC9556
DSC9553
DSC9566
DSC9555
DSC9578
4
5

Festdagen lagde ud allerede om formiddagen. Efter en velkomst var det børnene der skulle underholdes. Det sørgede Michael Back fra ”Musik og Sjov”. Michael Back, der i øvrigt har gæstet Ullits før, fik børn og barnlige sjæle op i højt gear og humør med sang og dans.

Efterfølgende kunne børnene tumle videre i et aktivitetshjørne der var lavet til dem, der også bød på ansigtsmaling.           

Herefter satte programmet fokus på det som fejringen drejede sig om, nemlig de tre jubilarer.

Først var det Nanna Hald fra DGI Nordjyllands bestyrelse, der var kommet til Ullits for at holde tale og ønske tillykke. Hun påpegede især vigtigheden af ildsjæle i foreningslivet, særligt i mindre byer af Ullits størrelse.   

Lene Knudsen fra Badmintonklubben fortalte om klubbens historie fra starten på Ullits Hotel, via gymnastiksalen på skolen til flytningen til Ullits Minihal for 30 år siden.

Holger Jessen holdt talen for Ullits Gymnastikforening som han selv har været meget aktiv i både som udøver og træner. Foreningen startede med gymnastik og selskabelig sammenkomst med rod i højskolebevægelsen i 1919.

Gymnastikforeningen har langt fra kun beskæftiget sig med gymnastik. Ud over baller, som var et godt indtægtsgrundlag for foreningen, så stod der også fodbold, håndbold og dilletant på programmet ud over også være aktiv ved afholdelsen af den lokale byfest, aktiviteter på skolen m.v. 

Hanne Langbak sluttede talerækken af med at få alle deltagerne i salen til at stå i rundkreds og klappe hinanden på skulderen. Uden hinanden kunne dette ikke lykkes med reference til at Ullits Minihal for 30 år siden ikke var blevet til noget, hvis ikke ildsjæle var trukket i arbejdstøjet og slet ikke hvis borgerne ikke havde spædet til med støtteaktier og arbejdskraft.    

Jubilæumsdagen bød også på en flot springopvisning af Team Gym Himmerlandshold fra Aars, hvor 58 gymnaster var på gulvet.

Den første del af dagen sluttede af med jubilæumskage og kaffe, inden der om aftenen var lagt an til jubilæumsfest i Ullits Minihal.

180 borgere var tilmeldt spisningen til Jubilæumsfest, der i øvrigt bestod af pandekager med forskelligt fyld. Efter spisningen sluttede flere borgere sig til, der bød på musik og dans med orkestret Gasbox. Kopibandet er kendt for sit Kim Larsen og Gasolin repertoire, så der blev festet igennem som afslutning på en helt igennem festlig jubilæumsdag i Ullits.         

 

e-max.it: your social media marketing partner