FARSØ: Æresmedlem det er ikke noget man pr. automatik bliver, det er noget man skal gøre sig fortjent til, lød det fra tidligere formand for Farsø Lokalhistorisk Arkiv H.P. Sauer

da han i dag, i forbindelse med jubilæumsfejringen, havde fået æren at give et par ord med på vejen til de tre personer, som arkivet ville udpege til æresmedlemmer.  

Bent Andersen
Bent Andersen du har jo bogstavligt talt kørt rundt med Farsø gennem mange år. Du har gemt dit arbejde i erhvervsrådet, i kommunalbestyrelse m.m. Fået stor viden om mange af de ting der er sket her i området, og det har arkivet nydt rigtig meget godt af.  Du har taget mange fotos som vi har fået adgang til. Og nogle gange er der lige lidt vi skal have at vide om, så ringer vi lige til Bent Andersen. Så derfor er du en af dem som har fortjent at blive udnævnt til æresmedlem. Derudover er du jo en flittig gæst på vores arkiv og når vi holder vores arrangementer.

Ester Torp
Ester Torp er den næste i rækken. Du har fra første gang der blev holdt arkivernes dag været en flittig gæst. Du er kommet med historier og kommet med fotos og mange andre ting. Du har interesseret dig rigtig meget for arkivets ve og vel. Og først og sidst, har du sammen med den øvrige del af familien givet os adgang til Kræn Spillemands historie. Det er vi rigtig glade for. Og igen, ved indvielsen af Kræn Spillemands plads, hvor vi ser Familien Torp og Chresten Sørensen familien var samlet, var en dejlig dag.

Greta Krogh Bertram
Og så har vi Greta Krogh Bertram. Vi savner dig her i byen. Du brændte for at få projekter igennem. Du gik op i tingene. Jeg har hørt at Børge Uhd og Henning Olsen først købte nyt tøj da du flyttede fra området, så meget havde du rykket dem i ærmerne. Dernæst har du også overbevist dine onkler, Brødrene Krogh, om at nogle af deres overskydende midler ikke behøvede at blive rejst op alle sammen. De har derfor været store bidragydere til mange ting her i området. Og ikke mindst Lokalhistorisk Arkiv som gennem årene har fået del i fondens midler. Det har givet os mulighed for altid at have nyt materiel, indretning af nye lokaler, og som bl.a. også gør, at vi i dag er i stand til at udgive bøger og afholde et arrangement.

 

e-max.it: your social media marketing partner