ULLITS: 2019 er i sandhed et jubilæumsår i Ullits. Ullits Gymnastikforening bliver 100 år, Ullits Badmintonklub bliver 75 år og Ullits Minihal 30 år.

De tre ”store” jubilæer skal fejres og derfor er de to foreninger og minihallen gået sammen om at holde et brag af en jubilæumsdag for børn og voksne i morgen lørdag i Ullits Minihal.

SE ANNONCEN FOR JUBILÆET HER
 

Aftenfesten med jubilæumsmiddag og musik fra Kim Larsen og Gasolin kopibandet Gasbox har over 180 tilmeldte. 

Det er en flot deltagelse, for Ullits by alene har 300 indbyggere, når man tæller børn og voksne sammen.    

Hvor aftenarrangementet mest henvender sig til de voksne, så er dagsprogrammet for alle med tilknytning til Ullits og ikke mindst de to foreninger og minihallen.  

Der vil således være musik, klovneri, trylleri, sjov, skæg og ballade leveret af Michael Back for de yngste børn, mens de lidt ældre kan hygge sig med leg, ansigtsmaling og badminton. Team Gym fra Aars, der er et konkurrencehold bestående af 55 dygtige gymnaster fra Vesthimmerland vil over middag give en opvisning.  

Men forinden vil der naturligvis blive holdt jubilæumstaler og være historiske indslag. Der vil også være et historisk hjørne med billeder, plakater og gl. dragter. Dagsprogrammet sluttes af med jubilæumskage. 

Her kan du læse et historisk tilbageblik på de to foreninger og Ullits Minihal.  

Et stort tillykke til Ullits med jubilæerne!


Her ses Ullits Gymnastikforenings ”karlehold” fra 1924

 


Folkedans i 1930’erne


Her ses et blandet gymnastikhold fra Ullits Gymnastikforening fra starten af 1960’erne. 

 


Gymnastikopvisning i Ullits Minihal i 2007.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner