FARSØ: Aars Boligforenings boligprojekt Mortensparken – afdeling 400, på Mortensgade er nu gået ind i sidste fase hvad angår selve byggeriet.

Derfor blev derfor i dag afholdt Åbent Hus, således at kommende lejere kunne kigge nærmere på lindretningen af lejlighederne og udsigten fra samtlige 3 etager. 

Stor interesse
Det var stor interesse, for 30 potentielle lejere havde i løbet af dagen tilmeldt sig en rundvisning af Aars Boligforenings direktør Brian Larsen og boligrådgiver Gitte Leach.


Aars Boligforenings direktør Brian Larsen (t.h.)havde 30 fremvisninger i forbindelse med Åbent Hus arrangementet.

Brian Larsen kunne forud for Åbent Hus arrangementet oplyse, at der er lavet lejekontrakt på fire boliger og lagt reservationer ind på yderligere 10 boliger. Størst interesse er der fra seniorer fra postnummer 9640-området, der ønsker at flytte fra hus til lejebolig.  

Mortensparken – etape 1, udgør 24 boliger med indflytning 1. marts 2020  

Der var spadestik på byggeriet i august 2018 og i juni i år i forbindelse med rejsegildet var der mulighed for at se råhusene indefra.  

På det tidspunkt indgik der 16 reservationer på lejlighederne under opførelse.  


Sådan er udsigten fra 1. sal.

Måske vil man tro, at der er størst interesse for lejlighederne på 1. og 2. sal med udsigt over byen.  

-Men det er ikke tilfældet siger Brian Larsen. Det har vist sig at være størst interesse for lejlighederne i stueplan med egen terrasse og direkte udgang til det grønne fællesareal. Lejlighederne på 1. og 2. har til gengæld store altaner. 


Udsigten fra 2. sal

Ud over at være nyt og moderne, så tog de interesserede fremmødte til Åbent Hus også i betragtning at boligerne ligger meget centralt i Farsø i gåafstand til indkøbscenter, aktiviteter og sportsfaciliteter.  

Samtlige lejligheder er ens indrettet og fås i to størrelser - på 97 og 101 m. Størrelsen er afgjort af placeringen i de tre bygninger der udgør boligkomplekset.   

Det er alle lejligheder med to værelser, et stort badeværelse samt et køkken-alrum/stue. Boligerne er øst-vest vendt med et lysindfald der strømmer midt igennem opholdsarealet. 

Ingen flytter ind før 1. marts
Selvom om mange af lejlighederne allerede syner nærmest indflytningsklare, så er det bevidst at der først gives grønt lys til indflytning 1. marts.  

-Det grønne fællesareal er endnu ikke færdiganlagt og heller ikke terrasserne i stueplan. Det samme gælder p-pladserne mød øst. Det er stadig en byggeplads. Det skal vore lejere ikke flytte ind, siger Brian Larsen, der også forventer at flere lejeaftaler bliver indgået jo nærmere man kommer 1. marts.   

- Interessen ved åbent hus arrangementet i dag, siger mig, at der virkelig er brug for bynære lejeboliger i Farsø, konstaterer Brian Larsen. 

Lejlighederne i Mortensparken koster op til kr. 7.500 plus forbrug om måneden. 

Det er endnu for tidligt at spå om, hvornår en eventuel etape 2 med yderligere 22 lejligheder påbegyndes.

 

e-max.it: your social media marketing partner