FARSØ: Lørdag eftermiddag mødte ca. 100 lokale ”feinschmeckere” op til stort udvalg af vine, portvine og snaps på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter, arrangeret af Super Brugsen Farsø.


Uddeler i Super Brugsen Farsø, Peter Uttrup Orbesen bød velkommen og kunne fortælle, at der var noget for enhver smag

Der blev lagt ud med 50 vine fra 8 lande repræsenterende flere kontinenter og på den måde kunne man både stifte bekendtskab med ”nye” vine og nye vindistrikter, som man ikke tidligere har smagt på. Der var såvel hvid- som rødvin og såvel milde som kraftige vine. 

-Jeg kan se at folk hygger sig og virkelig prøvesmager nogle vine, som de ikke har smagt før, siger brugsuddeler Peter Uttrup Orbesen 

Bag In Box vine havde også fundet vej til vinsmagningen. For når man endelig har fundet en god vin, giver det god mening at købe 3 liter af den. Det er både billigere - ligesom vinen også kan holde sig længere efter at emballagen er brudt. Helt op til en måned eller længere. 


De lokale Super Brugser og Dagli’ Brugser går til hånde hos hinanden, når der afholdes årlige vinsmagninger. Derfor var Per Mortensen, Super Brugsen Aalestrup, der også tidligere har været uddeler i Super Brugsen Farsø, på plads til at hjælpe. Han stod denne gang for den populære station med de italienske vine. 

Midtvejs blev der serveret tapas inden man gik videre til flere varianter portvin og snaps. Dermed er der også udsigt til at såvel ris a la mande som sild får hver sin ”følgesvend” denne jul.  

Altså med andre ord bød denne eftermiddag på noget for enhver smag. 

Her er det Ulrik Rybjerg, tidligere medarbejder hos Super Brugsen Farsø, i dag uddeler i Dagli Brugsen Overlade, der skænker op fra udvalget af oversøiske vine.

-Og det er netop formålet med dette arrangement, fortæller brugsuddeler Peter Uttrup Orbesen, så man ikke for vane altid griber efter den kendte vin, portvin eller snaps på hylden i Super Brugsen.  

Mange fik smag for nye ”drikke” til en hyggelig, festlig eller god aften med god mad. Og netop disse anledninger er der en del af i den kommende tid med julefrokoster, julemad og nytårsaften. Så derfor kom der også adskillelige bestillingslister ud af smagningsarrangementet.

 

e-max.it: your social media marketing partner