VESTHIMMERLAND: 2019 har været et berigende år for Vesthimmerland.

Dette afspejler sig bl.a. i stigende overnatningstal, som viser en stigning på 10,4% for årets første 8 måneder sammenlignet med sidste år. Hele 2018 var overnatningstallet på 411.688. Herudover viser besøgstallene på visitvesthimmerland.dk også en stigning, hvor der i årets første 8 måneder har været en kvart million besøgende.   

Turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen fra VisitVesthimmerland siger:

-De positive overnatnings- og besøgstal bekræfter os endnu engang i, at vores samarbejdsindsatser med erhvervet er vigtige for turismen i Vesthimmerland, og at vores fælles tiltag bærer brugt.

Vi er meget stolte over, at de gode samarbejder med erhvervet er med til at trække turister til vores destination, og derfor glæder vi os til at fortsætte denne positive udviklingsrejse i fællesskab i 2020.

For VisitVesthimmerland er det netop vigtigt, at vi står sammen på tværs af Vesthimmerland og sikrer et fortsat fælles ejerskab af turismen.

Igennem vores partnerskaber skaber vi tættere relationer til vores lokale turismevirksomheder, og sikrer en strategisk og målrettet markedsføringsindsats der tilgodeser alle partnere og deres behov. Og så er det også vigtigt at pointere, at vi med vores stærke samarbejdsånd i Vesthimmerland står fortsat klar til at samarbejde på tværs af forskellige erhverv og destinationer, fremhæver turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen
 

Et eksempel er et nyetableret samarbejde om møder og konferencer, som i bund og grund handler om at tiltrække flere businessturister til Vesthimmerland.

 

e-max.it: your social media marketing partner