FARSØ: I sidste uge blev det kendt, at Lone og Jens Røschmann efter 39 år som indehavere af Tøjeksperten i Farsø, nu giver stafetten videre til yngre kræfter.

De yngre kræfter er 33-årige Danny Wulf Petersen fra Aalestrup. 

Kendt ansigt i Farsø
Selvom Danny er fra Aalestrup, så er han som tøjsælger bedst kendt i Farsø. I årene fra 2004-2007 var han således elev hos Din Tøjmand i Farsø Rådhuscenter. Efter endt uddannelse var Danny ansat hos Mister i Aars i 3 år. På det tidspunkt overvejede han, om han var endt på rette hylde – så at sige.    
 

-Jeg ville på det tidspunkt prøve noget andet, siger Danny Wulf Petersen. Han startede derfor som pædagogmedhjælper i en børnehave i Vestrup. Kort tid efter tog han endnu et skifte, nemlig til at blive daglig leder på et værtshus. Udlandet trak også i den unge mand. Efter kort tids ansættelse i et callcenter, besluttede han sig for at drage til Stoke i England, hvor han var ansat hos Bet365 indtil slutningen af 2014, hvor han kom tilbage til Danmark. 

Tøjbranchen vandt til sidst
Efter at have prøvet flere brancher af jobmæssigt, nåede han til den erkendelse, at uddannelsen som salgsassistent med speciale indenfor herreekvipering, trods alt havde været det helt rigtige valg. 

Derfor tøvede Danny Wulf Petersen ikke med at søge jobbet og tiltræde som salgsassistent hos Tøjeksperten Farsø i 2015 med ansvar for butikkens ungeafdeling. Her var han indtil juni sidste år. 

Danny havde en drøm om at blive selvstændig og få egen butik, men i mellemtiden var der kommet kæreste og barn til, så drømmen blev sat på standby i endnu et år, hvor han var sælger indenfor alarmbranchen.      

Ny er tiden inde til egen i butik
Mens Lone og Jens Røschmann denne sommer var på fire ugers velfortjent sommerferie, trådte Danny beredvilligt til.
 

Det var efter disse fire uger, at de to parter satte sig sammen for at finde ud af, om Danny kunne være den nye indehaver af Tøjeksperten i Farsø.     

Som det første, satte Danny sig i slutningen af august i kontakt med Tøjekspertens kædekontor for at lade sig rådgive og få forelagt sine muligheder.   

Tøjeksperten i Farsø er noget helt særligt
- Igennem alle årene har Tøjeksperten i Farsø været kendetegnet ved, at man kommer kunderne ved og viser interesse. Det kan jeg rigtig godt lide, siger Danny Wulf Petersen. Der adskiller Tøjeksperten i Farsø sig klart fra kollegabutikkerne i storbyerne.  

I modsætning til en ordinær kædebutik, kan man som franchisetager, som Tøjeksperten i Farsø er, tilpasse butikken til sit lokalområde ved at være medlem af en indkøbsforening, hvor der kan plukkes fra de hylder, som er salgsbare. 

Det er en anden fordel som jeg lægger stor vægt på, siger Danny Wulf Petersen og fortsætter:  

Føre butikken videre i samme ånd
Derfor vil jeg i det store hele, føre Tøjeksperten i Farsø videre i samme ånd, og butikken vil fortsat leve op til sit slogan ”Dit lokale klædeskab”.   

Det eneste jeg dog vil gøre, er at rykke lidt rundt i butikken, men afdelingerne og udvalget forbliver som de er – også med en pige-dameafdeling.  

-For ingen trofaste kunder skal sortere Tøjeksperten i Farsø fra, blot fordi den har fået ny ejer, slår Danny Wulf Petersen fast, men dermed heller ikke sagt, at der ikke skal nye kunder til. Selvfølgelig skal der det! 

Netop det at yde sine kunder en god service, som man er vant til i butikken, lægger Danny Wulf Petersen meget på sinde.  

-Jeg vil derfor koncentrere mig om at ekspedere kunderne, og så lade kædekontoret klare bogholderiet for mig. 

Danny Wulf Petersen er også klar over en anden ting. Med egen butik skal man helst ikke tælle timer, men hjælp skal han dog have.  

-Jeg vil gerne have ansat en butiksassistent primært med ansvar for pige-dameafdelingen og på sigt også en butikselev. 

Han har også ro på hjemmefronten. Kæresten, som i øvrigt stammer fra Gedsted, er sosu-assistent og har de tidlige vagter på Friplejehjemmet i Hvalpsund.

-Jeg kan således bringe vores søn i dagpleje og hun kan hente ham efter arbejde. Det passer rigtig godt i vores dagligdag, siger Danny Wulf Petersen.
 

Selvom der med julehandlen allerede nu ser ud til at få brug for de ekstra timer er det helt bevidst, at overtagelsen sker lige nu.      

Jeg skal da have julehandlen med, så jeg får en god start, siger Danny Wulf Petersen, der allerede fra på lørdag er at finde bag disken i Tøjeksperten i Farsø.

 

e-max.it: your social media marketing partner