VESTHIMMERLAND: Iværksætter Væksthimmerland kårer ’Årets Iværksætter 2019’.

Dette sker for fjerde år i træk og i samarbejde med Spar Nord. Prisen tildeles en lokal iværksætter i Vesthimmerland, der har gjort en særlig indsats, og som har opnået gode resultater og en sund drift inden for virksomhedens første tre leveår.

- Iværksætteri er en af grundpillerne i Vesthimmerlands erhvervsudvikling. Der er behov for initiativrige personer og ildsjæle, som tør tage springet ud i etablering af selvstændig virksomhed. Innovation og nyskabelser er med til at bevare og skabe arbejdspladser i kommunen, så det er helt uundværligt, siger erhvervskonsulent Kirsten Heisz, Erhverv Væksthimmerland.

Spar Nord støtter op om kåringen af ’Årets Iværksætter’ i Vesthimmerland med et ønske om at synliggøre nogle af områdets lokale ildsjæle inden for erhvervslivet, som tør sætte noget i gang til gavn for vores område. En sådan iværksætter fortjener en påskønnelse, og det vil Spar Nord gerne være en aktiv del af, udtaler direktør Klaus H. Frederiksen, Spar Nord Vesthimmerland.

Sidste års vinder var Martin Tullesen, der er indehaver af Tullesen Polstring. Martin startede hjemme i stuen, hvor stengulvet blev brugt som tegnebræt og familiens entré blev brugt til lager af de færdige møbler. Martin fik etableret værksted samt en kundekreds i erhvervslivet, hvor han blandt andet har udviklet en hynde til et firma, der sælger designermøbler lavet af lava, og er nu fast leverandør for dette firma.

Alle, der har lyst til at indstille kandidater til prisen, er velkomne til at sende en motiverende indstilling til Erhverv Væksthimmerland senest 1. november. 

Prisen, der består af en speciel designet figur, og en gavecheck på 2.000 kr., overrækkes ved et iværksætterarrangement i slutningen af november.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner