TREND: Efter 23 år, har campingparret Inger Lise og Bruno Hjort nu skiftet campinglivet ud med en lidt roligere tilværelse.

De har solgt Trend Camping og flytter nu til deres sommerhus i Trend. 

- Hvad vi skal i gang med ved vi ikke endnu, siger Bruno Hjort ved lørdagens afskedsreception, der samtidig var afslutningen på denne campingsæson.  

Campingpladsens cafeteria var stuvende fyldt med campister, der gennem årene har haft Trend Camping som base. Blandt gæsterne var også pladsens nye ejere.  

Har kigget på campingpladser i fem år
De nye ejere er Anette og Kim Jørgensen fra Nibe. Drømmen om egen campingplads blev vakt til live for fem år siden, og siden har parret har holdt øjne og ører åbne i Nordjyllandsområdet.  

Campingpladsen i Trend, der har været til salg i næsten lige så mange år, var det derimod tilfældigt at de hørte om.  

-Men vi faldt straks for pladsen, siger Anette Jørgensen, der kender Vesthimmerland ret god fra sit job som Social og Sundhedsassistent hvor hun bl.a. har været ansat i Ranum, altså meget tæt på deres kommende campingplads.  

Startede forhandlinger i foråret
-Vi startede de første forhandlinger allerede i foråret og havde håbet, at vi allerede i år kunne have haft den første sæson som campingpladsejere. Bremseklodsen var salget af vores hus i Nibe, som var blevet spået solgt i løbet af få måneder. Sådan skulle det desværre ikke gå. Vi overtager derfor først campingpladsen nu, og åbner for sæsonen 1. april 2020, fortæller Anette Jørgensen.
 

Det er kun en måned siden, at campingpladsens fastlæggere blev orienteret om ejerskiftet.  

-Vi må indrømme, at fastlæggerne godt nok gennem et stykke tid, havde undret sig over hvor meget vi gik op i pladsen, smiler Anette Jørgensen.  

Men netop de hyppige ophold på pladsen har bestyrket de nye campingpladsejere i, at de har gjort det rigtige – og ikke mindst købt den rette campingplads.  

Pladsen får nyt navn
Vi brugte sommeren til at overveje og gennemtænke campingpladsens kommende profil en ekstra gang.
 

For det første ændrer pladsen navn fra Trend Camping til Troldebakken Camping.  

Troldebakken er ikke grebet ud af den blå luft, det står faktisk på et skilt bagerst på pladsen der leder op et kuperet område med bakker.  

-Vi håber, at vi kan udvide de 88 enheder på selve pladsen og de 9 campinghytter med en naturcampingplads, hvor der overnattes i shelters. 

Familieplads med flere overnatningsformer
- Vi ønsker en familieplads med plads til tre generationer, hvor der tilbydes flere overnatningsformer – lige fra det komfortable i hytte eller campingvogn til det hyggelige i shelter eller telt. Men vi gør det også for at udvide campingsæsonen. Vi vil gerne udnytte den såkaldte skuldersæson med lejrskoleophold – altså skoleklasser, og her tænker vi primært på shelterpladsen med rige udfoldelsesmuligheder rundt omkring, forklarer Anette Jørgensen.       

Men inden det nye campingpar er så vidt, skal der snakkes om Vesthimmerlands Kommune om mulighederne.   

Pool og børnetog
Campingparret er lige nu også i forhandling med et poolfirma omkring anlæggelsen af tre varmvandsbassiner i forskellig dybde, som skal anlægges i forbindelse med pladsens legeplads 

-Vi ved, at det er denne form for faciliteter som børnefamilier vælger campingplads ud fra, selvom vi har Limfjorden med børnevenligt vand lige uden for døren, siger Anette Jørgensen.

Og omkring børnevenlighed nævner hun også det nyindkøbte børnetog ”Rumle”, der fra den kommende sæson vil køre rundt på pladsen 2-3 dagligt for at tage børnene med – eksempelvis til legepladsen.     

Det er tydeligt at Annette og Kim Jørgensen tænker børnevenlighed ind i deres campingplads og deres bedste rådgiver i den forbindelse er deres 4-årige søn Mark, der allerede betegner campingpladsen som sin egen, end inden familien er flyttet ind.  

-Han glæder sig, og han glæder sig til at komme til at gå i Overlade Friskole. 

Gode forudsætninger
Kim Jørgensen har de bedste forudsætninger for selv at opbygge og vedligeholde faciliteterne på campingpladsen. Han er oprindelig udlært elektriker og har de seneste 8 år arbejdet som serviceassistent – det som man bedst kender som pedel.
 

Anette Jørgensen er derimod stærk i det administrative og gæsternes ophold. Ud at være Social og Sundhedsassistent, der har mange kompetencer, så har Annette også været rejseleder.  

-Uanset hvad, så skal pladsen ikke være større og vi vil ikke gabe over mere, end at vi selv er nede på gulvet, siger Anette Jørgensen.  

Mens Kim Jørgensen allerede har opsagt sit job som serviceassistent, så fortsætter Annette Jørgensen ind til videre sit nattearbejde som Social og Sundhedsassistent i Aalborg.      

 

e-max.it: your social media marketing partner