FARSØ: På tirsdag kommer der til at ske noget i Farsø Rådhuscenter, som aldrig har fundet sted før.

Nærmest hvert eneste hjørne i indkøbscentret – herunder også flere butikker, vil i fire timer få installeret kulturelle og kunstneriske indslag

I sidste uge gik finplanlægningen i gang med at måle op til balletdansere i Rema 1000, et musikensemble i SuperBrugsen, udstillede kunstværker hos Stil & Sko samt Kop & Kande. Ligesom Centerindgange og Centertorv også lægger areal til musik, sang og sågar spejldans.

Unge fra Farsø Skole, Vesthimmerlands Kulturskoles talenthold og Vesthimmerlands Gymnasiums musiske linje har i den seneste tid i samarbejdet med bl.a. musikere fra Aalborg Symfoniorkester og har sammensat og øvet sig på indslag, som på tirsdag vil sprede sig rundt i hele indkøbscentret.

Også de lidt ældre, faktisk seniorer på 60+ vil optræde med spejldans.

Og ikke at forglemme, får centret besøg af dansere fra Den Kongelige Ballet og balletmester Nikolaj Hübbe, musikere fra Aalborg Symfoniorkester og kunstnere fra KUNSTEN i Aalborg.

Med andre ord noget af en kulturel dosis, som man ellers skal rejse til storbyen for at opleve, men som altså på tirsdag kommer til Farsø.

Bag mødet med kulturen står Kulturkaravane Nord, som har udset sig Farsø til at være startbyen for sin efterårsturné rundt i Nordjylland.

Ud over at hyre kongelige balletdansere, nogle af Danmarks bedste musikere og kunsterne, så er det også karavanen der har stået for samarbejdet med de lokale aktører fra skoler og foreninger.

Det eneste du skal gøre for at opleve alt dette, er at møde op i Farsø Rådhuscenter på tirsdag fra kl. 16.00 til 20.00, hvor du kan opleve det ene kulturelle optrin efter det andet.

Butikscentret er naturligvis også klar med kulturel shopping og kulturel aftensmad.

LÆS KULTURKARAVANE AVISEN HER

 

 

e-max.it: your social media marketing partner