FARSØ: I omegnen af 100 kunder havde stillet sig i kø og ventede udenfor, da XL Byg, Farsø Tømmerhandel og Designa her til aften inviterede til aftensalg.

At stå i kø efter tilbud er efterhånden et særsyn, men ikke hos XL-Byg i Farsø, hvor man to gange om året – forår og efterår inviterer til aftensalg med tilbud som kunderne ikke kan stå for. 

Klokken 18.00 fjernede byggemarkedsleder Rasmus Dige afspærringsbåndet og bød kunderne indenfor.

Med en nøje tilrettelagt logistik i butikken og store og tydelige skilte, opstod der på intet tidspunkt panik, selvom butikslokalet var godt fyldt.

Bemærkelsesværdigt nok, var det var ikke de gængse byggemarkedsvarer, der røg over disken som de første. For XL Byg lokkede nemlig med spotpriser på arbejdstøj, opvasketabs og kaffe.  

Men efterhånden fandt de mere traditionelle byggemarkedsvarer, såsom el-værktøj og sanitetsvarer vej til kassekøen. 

Også i tømmerhandlen og køkkenafdelingen var der gang i den med gode tilbud på tømmervarer, skydedørslåger og badmøbler.

Som aftenen skred frem havde alle kunder fundet de varer de havde udset sig. Og efter de var blevet pakket i bil eller på trailer blev aftenhandlen sluttet af med en pølse i det udendørs grilltelt bag byggemarkedet.

 

e-max.it: your social media marketing partner