VESTER HORNUM: Da der her til aften var stor 80'er Fest i Vester Hornum Hallen fik alle de fremmødte deltagere en oplevelse de sikkert sent vil glemme.

Diskotek Venus med den yderst erfarne og populære DJ Peter Christensen fra Aars var booket til at spille alle de store 80'er hits. Peter Christensen er samtidig gode venner med Jørgen de Mylius, og de har hvert år flere fælles DJ jobs, og Peter Christensen har været inddraget i produktionen af de populære Eldorado Boks CD'er.

Tilfældigvis udkom der i sidste uge en ny version af Dolce Vita, som Peter Christensen sendte en mail om til Jørgen de Mylius. Han svarede kort efter tilbage, og skrev samtidig, at han skulle spille ikke så langt væk fra Vesthimmerland. Herefter tog det fart, da Peter Christensen udviste rettidig omhu, og forhørte sig hos både Jørgen de Mylius og arrangørerne, om der var interesse i helt ekstraordinært at få Jørgen de Mylius til Vester Hornum. Og takket være nogle handlekraftige sponsorer, så kom Jørgen de Mylius til alles overraskelse og jubel til Vester Hornum med hans Eldorado Show.

-Jeg er sat i verden til som DJ at skabe fest og stemning rundt omkring i landet. Og efter at være kommet for sent med en video til Lars Larsen fra Jysk, så er jeg begyndt at leve mere efter at udvise rettidig omhu. At få Jørgen de Mylius til Vester Hornum var min måde at udvise rettidig omhu på i denne omgang. Og jeg er superglad for, at jeg lykkedes med at gøre 80'er festen i Vester Hornum til den helt store overraskelse med det uventede besøg af Jørgen de Mylius, siger DJ Peter Christensen.

 

e-max.it: your social media marketing partner