FARSØ: Fredag og lørdag mødte man grænsebomme og toldere i Farsø Rådhuscenter. Anledningen var at butikkerne i Farsø Rådhuscenter inviterede til grænseløs handel.

Initiativtager til særlige handelstiltag, Finn Bisgaard fra Din Tøjmand fortæller at det var en succes.

- Der var gang i handlerne i butikkerne og mange synes det var en sjov ide. Så det kan da godt være at vi ”går over grænsen” igen en anden gang, smiler Finn Bisgaard.


Der var god mulighed for at gøre sig nogle gode handler

Ud over de grænseløse tilbud i butikkerne - der gik ud på at købe stort ind, men også varer til en billig penge, så kunne man deltage i en konkurrence fredag og lørdag. Begge dage havde butikkerne fyldt en indkøbsvogn med varer for sammenlagt kr. 5.000 pr. dag.


Havde man glemt sit ”konkurrencepas” var tolderne hurtige til at udstede et, så man kunne deltage i konkurrencen om en fyldt indkøbsvogn.    

Der var derfor allerede fra morgenstunden fredag stor iver for at putte ”passet” altså en deltagertalon i konkurrencekassen på Centertorvet. Havde man glemt at få passet med, som man ellers kunne klippe ud af Farsø Avis, så stod to venlige toldere klar til at hjælpe med at udstede et” lynpas” til konkurrencen.

Det skulle vise sig at ”lynpassene” især blev udstedt til kunder som ikke normalt handler i Farsø Rådhuscenter, men som havde hørt om det sjove tiltag i Farsø via venner på sociale medier.  

Ved udtrækningen af vindere af konkurrencen viste det sig dog, trods alt, at det var lokale vindere der kunne trække afsted med en fyldt indkøbsvogn.

Fredag var det Karsten Kristensen, Vannerup der blev udtrukket og lørdag var der Nancy Pedersen fra Farsø. Mandag eftermiddag kiggede begge vindere forbi for at hente deres gevinst og der var store smil og stor spænding for at se, hvad butikkerne havde puttet i indkøbsvognen til dem.


Her ses vinderne af konkurrencen med deres fyldte indkøbsvogne. Fra højre ses fredagens vinder Karsten Kristensen fra Vannerup, i midten Gitte Frederiksen fra Blomsterforretningen, der stod for det praktiske med konkurrencen og til venstre lørdagens vinder Nancy Pedersen fra Farsø.                 

 

e-max.it: your social media marketing partner