VESTERBØLLE: Er du seriøs e-sportsudøver, der drømmer om at gå hele vejen? Eller er du musiktalentet, der ønsker at dygtiggøre dig endnu mere? Eller måske er du begge dele?

Vesterbølle Efterskole ved godt, at de unge er alsidige, og det er da også derfor, at man til Efterskolernes Dag på søndag præsenterer 7 nye linjer. 

Efterskolen tilbyder i forvejen en lang række valgfag og vægter traditionelt det brede udbud. Med linjetiltaget ønsker man at tilføje eleverne mulighed for fordybelse i enkelte områder. Linjerne er e-sport, volley, musik, triatlon, gastronomi, kunst & design samt outdoor & adventure.  

-Vi har skruet skemaet sammen så fleksibelt som overhovedet muligt - man kan i princippet vælge at boltre sig på både fodboldbanen, ved trommesættet og ved en gamer computer, eller man kan vælge mere fokuseret og eksempelvis have op mod 7 timers musik om ugen, fortæller forstander Martin Diget Aamann.  

Flere af linjerne udspringer af fagområder, som efterskolen i forvejen er kendt for. Eksempler er volley, e-sport og ikke mindst friluftsliv, hvor efterskolen har stolte traditioner. For få år siden prioriterede man at forny efterskolens populære friluftsområde med svedehytte, bålhytte og meget andet, og de faciliteter ønsker man selvfølgelig, at eleverne får det maksimale udbytte af. Således har man nu både mulighed for at vælge valgfaget friluftsliv og den nye linje outdoor & adventure, som er krydret godt med klatring, kanosejlads og meget andet. 

Efterskolen er allerede godt i gang med flere af linjerne og glæder sig til at fortælle og vise frem på søndag, hvor alle landets efterskoler holder åbent hus-arrangementet – Efterskolernes Dag.

SE ANNONCEN HER

e-max.it: your social media marketing partner