Trampoliner til Højgårdskvarteret

FARSØ: Grundejerforeningen Højgården havde i dag en af de årlige arbejdsdage, hvor alle grundejere var inviteret til at komme og yde en frivillig indsats i Højgårdskvarterets grønne område.

Opgaverne stod på oprydning i området, beskæring og vedligehold af læbælter m.m.

Grundejerforeningen havde også den store fornøjelse, at kunne fremvise de nye tiltag på den store fælles legeplads i området. Her er der blevet indkøbt og monteret to trampoliner og om kort tid vil der blive sat flere bænke og borde op i området.

-Dette kan kun lade sig gøre når der findes nogle velvillige fonde som vil bidrage til formålet, lyder det grundejerforeningens formand Gerda Lynderup og fortsætter:

Vi havde fornøjelse at havde besøg af to repræsentanter fra disse fonde, og de medbragte begge en flot donation til formålet.

På billedet ses de to repræsentanter, Kim Nyby fra Jutlander Fonden Himmerland og Annette Overgaard fra Fonden Sparekassen Farsø, som overrækker Formand Gerda Lynderup de flotte beløb.

-Der skal lyde en stor tak til de to fonde her fra Grundejerforeningen Højgården og vi er da glade for at de begge har givet udtryk for at vi også senere er velkomne til at søge evt. nye donationer, når vi påtænker andre tiltag i området, siger Gerda Lynderup

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: