FARSØ: På fredag og lørdag kan der gøres ekstra fordelagtige køb i Farsø, når Farsø Rådhuscenter og dets butikker står bag ”Grænseløs Handel”

Inspirationen til handelstiltaget stammer fra den græsehandel, som alle danskere på et eller andet tidspunkt har gjort for at spare penge.

Vi har det hele samlet lige her
Det hænger tit sammen med at købe stort og fordelagtigt ind og handle under samme tag - og det kan man som bekendt gøre i Farsøs eget indkøbscenter – Farsø Rådhuscenter.

Budskabet fra butikkerne, lyder derfor også på halvgebrokkent tysk ”Warum fahren helt til grenzen, når vi har det hele samlet lige her?”.

Og det stopper ikke her med budskaberne fra butikkerne: ”Priserne er i bund – dänische varer til deutsche Preisen” – og ”Kauf rigeligt – keine grenze for, hvor meget du må købe hos os”.

Som man nok kan forestille sig, så vil samtlige butikker i Farsø Rådhuscenter gøre alt for at dette tiltag bliver en sjov og opsigtsvækkende event, der ikke mindst giver fordelagtig handel for kunderne.

Åbne grænsebomme og venlige toldere
Visionært vil man kunne finde åbne grænsebomme ved centrets indgange og toldere der vil gå rundt og hygge om kunderne og samle pas ind til en særlig konkurrence. Du kan møde de venlige toldere fredag fra kl. 11.00-12.00 og igen 15.00-16.30. Lørdag er det 10.45-12.15. 

Deltag i konkurrencen om en fyldt indkøbsvogn
Det vil derfor være en god ide at klippe ”dit pas” ud af forsiden på denne avis, udfylde det og enten aflevere det til ”tolderne” når de er på runde, eller putte det i den grønne grænsekasse på Centertorvet.

Dermed er du nemlig med i konkurrencen om en fyldt indkøbsvogn med varer fra Farsø Rådhuscenters butikker fredag eller lørdag. Vognen har begge dage en værdi af kr.5.000,- og du vil kunne se den fyldte vogn udstillet i et butikslokale ved Centertorvet. 

Vinderne vil få direkte besked.   

Du kan se de grænseløse tilbud fra butikkerne her

 

 

e-max.it: your social media marketing partner