Bliv nybygger på Idunsvej

FARSØ:Ud af de 33 grunde på nybyggerudstykningen Idunsvej i Farsø, viser en opgørelse, at der indtil videre er solgt 8.

Det er få i betragtning af at salget af grundene gik i gang for fire år siden, og dermed har haft en træg start sammenlignet med andre nybyggerudstykninger i kommunen.  

Årsagen er der delte meninger om. Selvom Idunsvej ubetinget er naturskønt beliggende med kort afstand til Farsø Skole, Dronning Ingrid Hallerne og indkøb, og giver mulighed for flere boligtyper og dermed flere familietyper, så går det trægt.

Det kan skyldes den grønne profil – med visse restriktioner som nybyggerområdet er pålagt, men til gengæld er udstykningen fremtidssikret i forhold til bæredygtighed og regnvandsmængder. Udstykningen har en såkaldt LAR-løsning til regnvandet, hvilket betyder, at regnvandet skal trække til den sø, der er midt i udstykningen. For den enkelte grundejer betyder det, at regnvand skal håndteres på egen grund. Der er ikke kloakledning til det.

En anden årsag kan være at der ikke bliver gjort en tilstrækkelig markedsføringsindsats for Idunsvej fra Vesthimmerlands Kommunes side.

Sidstnævnte bliver der nu gjort en indsats for næstkommende lørdag, hvor der holdes ”Åben Grund” på Idunsvej. Det er der i øvrigt tilsvarende ”Åben Grund” i nybyggerområderne i Aars og Aalestrup.

SE ANNONCEN HER


Der er plads til alle på Idunsvej, og dette vil Vesthimmerlands Kommune næstkommende lørdag vise med et ”Åben Grund” arrangement.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: