FARSØ: For fire måneder siden åbnede Hestbæk Landpraksis dyreklinik på Industrivej 4 i Farsø. For øvrigt i selvsamme lokaler, som også for 10 år siden husede dyreklinik.   

Viser lokalerne frem
-Nu er vi efterhånden kommet rigtig på plads og har fået lokalerne indrettet som vi gerne vil have dem, fortæller dyrlæge Mads Bruntse, der ejer Hestbæk Landpraksis sammen med sin mor dyrlæge Anette Bruntse.     

De to dyrlæger har mange års erfaring i deres fag og er kendt af nærmest alle landmænd i Vesthimmerland. Ud over kvæg rykker de også ud til heste, minkbedrifter og smådyr som hunde og katte.

-Vi er en landpraksis og rykker i stor stil ud til bedrifter og kan varetage 90% af alle opgaver derude, fortæller Mads Bruntse. et betyder, at de færreste ved hvad der sker med de prøver vi tager med til analyse og diagnosticering. Det vil vi gerne vise ved fredagens Åbent Hus arrangement. 

Dyreklinikkens laboratorie bruges nemlig til undersøgelse af blodprøver, mælkeprøver, parasitprøver og gødningsprøver, som enten selv indleveres af landmændene selv eller afhentes af dyrlægen.    

Base for undersøgelser og mindre kirurgi
Men klinikken har de to dyrlæger også fået en base, hvor der udføres planlagte undersøgelser, skanninger og mindre kirurgi, især hvad angår hunde og katte.      

Klinikken har tre undersøgelsesrum, heraf det ene med røntgen.

- Vi vil gerne vise vort udstyr frem, så folk ved hvad vi kan udføre. Det er alt lige fra scannere, operationsudstyr til ultralydsrenser af f.eks. tænder på hunde, fortæller Mads Bruntse.    
 

Vi vil gerne give en bred indsigt i hvad et dyrlægehus kan, så vi håber alle der er interesserede vil kigge forbi, lyder opfordringen fra Mads Bruntse  

SE ANNONCEN FOR ÅBENT HUS HER

 

e-max.it: your social media marketing partner