STRANDBY: Kører man mod Strandby, vil man fra denne weekend kunne se bannere ved Farsøvej(Thorupgård), Viborgvej og Løgstørvej der står og blafrer i vinden med info om at de lokale spejdere igen i år holder deres loppemarked i Strandby Hallen den 7. september.

Det er for at godtfolk i Strandby og omegn ikke skal gå glip af en hyggelig begivenhed i hallen. Der er nemlig traditionen tro også salg af kaffe, saft, vafler og kage, så er man ikke lige interesseret i at få en bog, en vase eller en gl. lænestol med hjem, så kan man komme og få sin eftermiddagskaffe og en god sludder med mange af de lokale der plejer at slå vejen forbi. Stemningen og hyggen koster ikke noget. 

En ting er sikker, at børnene glæder sig, da de deltager i alle boder og aktiviteter. Blandt ulvene plejer der at være kamp om at stå ved den populære fiskedam, som er stillet op til dagen.  

Junior og senior spejderne er med til at bage vaflerne og hjælper i alle afdelinger. Et hit blandt pigerne er altid tøjet, da der går sport i at hænge det op og præsentere det pænt.  

Men legetøjet er også spændende, da det jo lige skal testes og kontrolleres inden det kan sælges. Det hænder da også, at spejderne selv køber nogle af tingene de står og sælger. 

Allerede fra eftermiddagen inden er spejdere, forældre og grupperåd godt i gang med at stille ”lopperne” an i Strandby Hallen. ”Lopperne” afleverer giverne selv ved Strandby Hallen med mindre andet er aftalt med spejderne.    

-Der er hvert år mange søde mennesker, der betænker os med deres overskydende møbler eller pulterkammer fund, siger Peter Nielsen, der er formand for spejderne. Vi er taknemmelige for hver en lille ting vi får, da den kan komme en ny ejer til gode og give os penge til aktiviteter og udflugter for hele spejdergruppen.

SE ANNONCEN FOR LOPPEMARKEDET HER

 

e-max.it: your social media marketing partner