VESTHIMMERLAND: Efter at det mandag blev kendt at Lars Larsen, ejer af Jysk og Himmerlands Golf & Spa i Resort var død mandag morgen, 71 år, efter længere tids kræftsygdom udsendte Vesthimmerlands Kommune en officiel kondolence:

Vi sender vores varmeste tanker til Lars Larsens familie i den svære tid

I Vesthimmerlands Kommune sender vi vores varmeste tanker til Lars Larsens familie og efterladte efter han sov stille ind mandag morgen.

Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen, siger:

 - Lars Larsen har betydet rigtig meget for Danmark og Vesthimmerland. Det er utrolig trist, at han ikke længere er iblandt os. Derfor går vores tanker først og fremmest til den nærmeste familie, siger borgmester Per Bach Laursen og sætter følgende ord på Lars Larsens betydning for Vesthimmerland:

- Han har om nogen formået at sætte Vesthimmerland på landkortet, ja faktisk det internationale kort. Med Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten har han trukket en af landets største sportsbegivenheder til Vesthimmerland, hvilket vi kun kan beundre og takke Lars Larsen for. Her er jeg også glad for, at Aars-by fik anerkendt Lars Larsen for indsatsen i Vesthimmerland med prisen ”Dette Aars Per” i 2016. En pris og anerkendelse, som Lars Larsen så fortjent modtog i sit ihærdige arbejde med at udvikle og sætte synlighed på vores område. Det vil vi ikke glemme, siger borgmester Per Bach Laursen.

Et særligt sted i Vesthimmerland, betød særligt meget Lars Larsen, nemlig Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten som han var ejer af. Det var også her, at han grundlagde Europa Tour golfturneringen Made In Denmark, som er afholdt 6 gange – heraf de 5 i Gatten, for verdenseliten og op mod 100.000 gæster år efter år.

 

e-max.it: your social media marketing partner