FARSØ: FarSØ Festens Grisefest fredag aften er uden sidestykke festens mest populære programpunkt, og ligesom sidste år, må man melde udsolgt af spisebilletter. 

Udsolgt for halvanden uge siden
Allerede sidste onsdag måtte FarSØ Festen og salgsstedet Centerkiosken melde samtlige billetter udsolgt, selvom antallet af grisefestbilletter i år er hævet med 100.  

-Det glæder os, at vi har kunnet hæve antallet af grisebilletter med 100 og alligevel melde udsolgt over en uge inden festen, siger formand for FarSØ festen Ole Winkler.  

Årsagen til de yderligere 100 spisende gæster er at FarSØ Festen i år entrerer med et større telt og leverandør af den helstegte pattegris med tilbehør - Det Lille Slagteri, har sagt OK.  

Husk bordreservation
Ole Winkler opfodrer i øvrigt grupper, hvis de ikke allerede har gjort det, at reservere bord hos Centerkiosken senest i morgen torsdag kl. 12.00, hvorefter byfesten går i gang med bordplanen.  

-Kom gerne i god tid. Vi åbner dørene kl. 18.00. På den måde kan alle komme på plads og få købt sig drikkevarer, inden ”grisen” serveres kl. 18.30, siger Ole Winkler.   

Lettere i baren
Bendt Bro Kristensen fra Byfestkomiteen tilføjer: - Ligesom sidste år, har vi for at gøre det lettere for alle, ensartede priser med et rabatstempelkort, med plads til 10x drikkevarer. Det betyder mindre håndtering af kontanter og betalingskort for såvel gæster som hjælperne i baren, men selvfølgelig kan man fortsat betale som man har lyst til – også for en enkelt øl, sodavand, drink eller en flaske vin.    

Og ikke at forglemme, hører Shu-bi-duo med til Grisefesten. Orkestret formår at skabe den rigtige feststemning i teltet der leder op til dans.

Billetlugen åbnes igen kl. 21
  - Selvom man ikke har sikret sig en spisebillet, er det ikke ensbetydende med, at man
går glip af festen, siger Ole Winkler, for efter spisningen, kl. 21.00 åbner vi billetlugen igen, hvor man kan komme ind til festen for kr. 40,-. Og på det tidspunkt er festen jo stadig ung!   

SE PROGRAMMET FOR BYFESTEN HER

LÆS BYFESTHÆFTET HER

 

e-max.it: your social media marketing partner