FARSØ: Farsø Rotary Klub har – som traditionen byder sig, netop skiftet præsident.  

Nyvalgt præsident er malermester Gert Bang Larsen, som blev indsat den 1. juli og et år frem. Afgående præsident, messedirektør Brian Otte Samuelsen, har dermed nu givet posten og kæden videre.     

Farsø Rotary Klub har 30 medlemmer der alle er bosat i lokalområdet. Rotary er et netværk med personlighed. Hvor man kan møde kvinder og mænd med forskellig baggrund og fra forskellige brancher - men også med mange fælles interesser. 

-Som Præsident for Farsø Rotary Klub vil jeg styrke vore internationale forbindelser gennem RFE-Rotary Friendship Exchange, vedligeholde vort gode samarbejde med Løgstør og Aars Rotary Klubber, motivere og hjælpe klubben til at få gang i ungdomsudvekslingen igen og ikke mindst styrke klubbens sociale sammenhold og fastholde vores projekt, siger Gert Bang Larsen.  

Netop lokalt støtter Farsø Rotary Klub ”Farsø Fælled Projektet”, som fremmer aktiviteter for børn og unge omkring Dronning Ingrid Hallerne. Klubben takker for donationerne af flaske bon´er i boksene hos Rema 1000 og Super Brugsen i Farsø, som går ubeskåret til projektet.  

-Vi vælger at lade boksene blive hængende til yderligere donationer for fremtidige projekter, siger Gert Bang Larsen.  

I den kommende Rotary sæson vil der også blive arbejdet på at finde nye medlemmer til klubben.

 

e-max.it: your social media marketing partner