GEDSTED: Efter i kun tre år at have drevet tandklinik i Nørager kan tandlæge Andreas Simonsen glæde sig over, at klinikken nu får yderligere en tandlæge.

Det er tandlæge Karin Jarlskov, der flytter ind hos Nørager Tandklinik fra 2. september. 

Karin Jarlskov kommer fra Gedsted, hvor hun i en årrække har drevet tandklinik. Med hendes flytning til Nørager betyder det, at klinikken i Gedsted nedlægges, og at hendes patienter får et tilbud om at blive betjent på klinikken i Nørager. 

Karin Jarlskov vil således fortsætte sit gode arbejde, men fremover bliver det i de fine nye lokaler i Nørager Sundhedshus. Om sin begrundelse for at blive en del af Nørager Tandklinik siger hun:  

-Jeg har valgt at arbejde sammen med Andreas Simonsen på grund af hans høje standard og skarpe kompetencer, og så har jeg ønsket den allerbedste behandling til mine patienter. Man føler sig bare så godt tilpas og tryg hos Nørager Tandklinik. 

Også Andreas Simonsen og resten af teamet ved Nørager Tandklinik glæder sig til at få en garvet tandlæge som Karin Jarlskov i huset, og de ser frem til at tage sig rigtig godt af Karin Jarlskovs patienter. Udvidelsen med endnu en tandlæge betyder også, at Andreas Simonsen nu har mulighed for at tage nye patienter, der ønsker at benytte Nørager Tandklinik.

 

e-max.it: your social media marketing partner