FARSØ: Pr. 1. august har den 31-årige murermester Nicolaj Krebs, Gøttrup, købt murermester Kai Ole Sørensens murerfirma.

Firmaet skifter herefter navn til Nicolaj Krebs ApS og får firmaadresse på Vestervang i Farsø.    

Bliver selvstændig med 15 års erfaring
Nicolaj Krebs gik i murerlære hos Kai Ole Sørensen som 16–årig og blev udlært i 2008 Der har derfor altid været et særligt kollegaskab mellem de to, selvom Nicolaj gennem årene er kommet til og fra murerfirmaet i kortere og længere perioder, som det er meget almindeligt indenfor murerbranchen. 

Nicolaj Krebs har derfor med 15 år inden for branchen også oparbejdet erfaring hos andre murerfirmaer og entrepriser, som nu vil komme ham til gode som selvstædig. 

Tidspunktet for firmaoverdragelsen er velvalgt, selvom Kai Ole Sørensen først går på efterløn til november og dermed er ansat hos Nicolaj Krebs indtil da.  

Starter med nybyggeri på Idunsvej
Som bekendt er sommerhalvåret højsæson for en murer, og med et nybyggeri på 260m2 på Idunsvej i Farsø i ordrebogen med byggestart den 1. august og frem til november, så er det et godt tidspunkt. Derudover er der naturligvis også andre mureropgaver for kunder der skal løses samtidigt.   

Nye funktioner
Men nye funktioner som tilbudsgivning, byggemøder og p.t. fem ansatte inkl. Nicolaj selv, passer det ham meget godt at have sin læremester med på sidelinjen de næste fire måneder.  

-Selvom opgaverne på ingen måde er nye for mig, så er det alligevel nyt for mig som selvstændig, siger Nicolaj Krebs, der aldrig har været i tvivl om at han ville være murer – og med eget murerfirma på et tidspunkt.  

- Kai Ole og jeg har talt om det de seneste fire år, men så stod jeg med en totalrenovering af mit hus og så har jeg også stiftet familie, hvor to børn er kommet til, fortæller Nicolaj Krebs, der nu er helt klar til at stå på egne ben med eget murerfirma.        

- Jeg har et rigtigt godt hold. Vi arbejder godt sammen og kunderne kender os, så jeg glæder mig til at komme i gang.    

Vil være den lokale murer
Nicolaj Krebs vil meget gerne føre traditionen videre om at være den lokale murer, der kan klare alle mureropgaver fra at sætte fliser op på badeværelset til at opføre huse - og dermed indgå i større byggeprojekter.
 

Som en del af murersjakket hos Kai Ole Sørensen, kan Nicolaj Krebs lægge navn til mange lokale projekter gennem årene, såsom Farsø Bymidte, udvidelse af Farsø Rådhuscenter, højhusene på Skovbakke Allé og senest Johs. V. Jensen Museet og Tværs på Nørregade 14, for at nævne nogle helt lokale Farsø projekter.       

Og det vil jeg også gerne fremover – og naturligvis også for private, siger Nicolaj Krebs og fortæller videre.  

Vil gerne have buddet
Nybyggere har en ide om at man får mest for pengene ved at bygge et typehus. Det er ikke min oplevelse, for jeg kan godt være med på prisen, og vil gerne have buddet. Desuden kan jeg også bidrage med ideer og erfaringer. For såvel nybyggeri som omforandringer skal man ”bo i hus med” mange år frem i tiden, konstaterer Nicolaj Krebs.  

 

e-max.it: your social media marketing partner