FARSØ: Her til aften fandt Farsø Handelsstandsforening 4.og sidste Hot Sommer aften sted i Farsø Midtby.

Den levede op til det hele ”Hot” – d.v.s. varm og meget velbesøgt.  

Kl. 17.00 – kort tid efter at de ca. 60 veterankøretøjer af forskellige salg havde indfundet sig og blev stillet til skue, summede byen af liv.   

Aftenens Menu var Pulled Pork Burgere eller grillpølser m. brød, og meget hurtigt blev de 150 siddepladser på Store Torv indtaget af spisende gæster på den sommerhede aften. Kort tid efter var der også stemningsfuld musik fra Per Andersen, som fik folk til at tage sig en ekstra øl.  

Ud over rigtig mange besøgende i midtbyen, så var der også aftenhandel i butikkerne og i Farsø Rådhuscenter, hvor også Centertorvet havde mange spisende gæster, mens børn fik tilbudt ansigtsmaling og popcorn.  

Da indkøbene var foretaget gik turen udenfor igen for at handle i torveboderne på Store Torv, få sig en snak med Nature Rangerne og for at kigge på de mange flotte nostalgiske veterankøretøjer, det talte både biler, motorcykler og knallerter.  

Ud over at tage køretøjerne i øjesyn, så blev det også til en snak med ejerne, som kunne føre til at motorhjelmen blev slået op.  

1
2
3
DSC6096
DSC6024
DSC6015
4
6
7
5
DSC6078
DSC6088
DSC6113

I samarbejde med Aalestrup Classic og lokale motorcykelklubber havde Farsø Handelsstandsforening aftalt et tiltag til fordel for Natur Rangerne, nemlig bagsædeture, hvor pengene kommer til at gå til arbejdstøj, når de er på ”job” i Uhrehøje sammen med Karin Winther og Lise Steensgaard.

Naturligvis var Nature Rangerne og deres mentorer også på plads i Farsø Midtby, således folk kunne spørge nærmere ind til projektet. Nature Rangerne blev også tilbudt en bagsædetur på henholdsvis motorcykel og en veteranbil, som tydeligvis var kæmpe oplevelser for dem.

Hvor mange penge der blev kørt ind til Nature Rangerne afsløres på et senere tidspunkt.    

e-max.it: your social media marketing partner