HVALPSUND: Her til aften var over 250 musikglade bænket til sæsonens første aften med sommermusik i Hvalpsund, arrangeret af Hvalpsund Færgekro.

Aftenens musikgenre var country med orkestret Mister Jack and The Daniels. Det var noget som faldt i tilhørernes smag, hvilket betød at mange danseglade hurtigt forlod deres pladser for at gå på dansegulvet, som var fyldt det meste af aftenen.    

Forud for musikken havde de fleste tilhørere benyttet sig af dette års sommermusik menu, og så var aftenen ligesom lagt til hyggelig musikaften.   

På næste fredag er telt og Hvalpsund Færgekro klar igen til sæsonens anden aften med sommermusik.  

Og her skifter Hvalpsund Færgekro musikgenre fra country til dansk pop og rock, nærmere bestemt Shubidua’s kendte numre som kopibandet Shu bi do it vil stå for. Det er første gang at den dansk-populær-musik gør sit indtog i forbindelse med Sommermusikken.    

- Der er mange der ser frem til denne aften med ”Shu bi do it” og det samme gælder den irske aften i starten af august. Det viser antallet af madbestillinger allerede på nuværende tidspunkt, lød det fra Peder Holm Pedersen i fredags, mens de populære countrynumre blev fremført.   

At vejret nu også bliver særdeles sommerligt passer ”Sommermusikken” særdeles godt. Det betyder at man får mulighed for at slå siderne op på det store telt og dermed få plads til endnu flere gæster udenfor, der både kan nyde musikken, stemningen og det gode vejr.    

SE ANNONCEN FOR SOMMERMUSIK HER

 


Peder Holm Pedersen var rigtig godt tilfreds med sæsonens første sommermusik, og ser frem til de næste to fredage med sommermusik, hvor meget tyder på at teltet bliver fyldt og pladsen udenfor også må tages i brug.

 

e-max.it: your social media marketing partner