HVALPSUND: Sidste år var det et forsøg!. Kan man afholde en koncert i Hessels gamle lade?. Er akustikken i orden?, og kan man sælge 200 billetter.

Til det kan man klart svare ja.

Sidste års koncert med ”Den Unikke Trio” blev en stor succes og sågar så stor, at der hurtigt var udsolgt af billetter. 200 koncertgæster er det maksimale antal gæster at laden må huse ifølge brandmyndighederne.

Antallet af gæster og højden op til det stråtækte tag skulle også vise sig at give den perfekte akustik til musikken.

Kristian Lilholt m.fl.                                                                                                 

-Der har derfor ikke været tvivl om at koncerten sidste år skulle have en efterfølger i år. Igen er der lagt op til en stemningsfuld aften med fantastisk musik i vores 1600- tals lade., hvor vi får besøg af Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen, fortæller museumsleder Bodil Jakobsen.  

Kristian Lilholt vil være kendt af de fleste – og så var det jo også hans søster Tine Lilholt der optrådte på Hessel sidste år – og mon ikke hun har givet de varmeste anbefalinger af stedet.  

Kristian Lilholts varme og vedkommende 'menneskemusik' er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på i øjeblikket, og Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken.  

Kristian Lilholt har gennem en lang karriere holdt et højt, højt kompositorisk niveau gennem 12 udgivelser i eget navn og tværkunstneriske projekter som LAND. De fleste er også godt klar over, at han har leveret musikken til mange af broderen Lars Lilholts største hits.  Man kommer hele paletten rundt ved denne koncert. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: musik med højt til loftet - kommunikation i øjenhøjde 

Sangaften – aftenen efter
Da scene og siddepladser er rigget an, vil Herregården Hessel aftenen efter byde på en sangaften i laden.

Her vil der blive sunget sange og viser med afsæt i landskab, vandskab, hjertesager og mærkesager under ledelse af Else Marie Spanggaard Drost på klaver.
 

Bemærk der skal købes billet til begge arrangementer på forhånd, da der er begrænsede pladser.

SE ANNONCEN FOR ARRANGEMENTERNE HER

 

e-max.it: your social media marketing partner