FARSØ: I Farsø er der tradition for en Hot Sommer. I hvert fald hvis det står til Farsø Handelsstandsforening, der har tilegnet fire sommermandage i juli til masser af sommerhandel og sommeraktiviteter under titlen Hot Sommer.

Mandage med aftenåbent
Hot Sommer betyder fire mandage med sommer aktiviteter i Farsøs afspærrede midtby. Nærmere bestemt på og omkring Store Torv og aftenåbent i butikkerne i midtbyen og Farsø Rådhuscenter frem til kl. 21.00.

Hot sommer byder på oplevelser og hygge i Farsø, og derfor har hver mandag fået deres eget tema. 

Starter med sommerudsalget på mandag
Men først og fremmest skal der gøres en god handel i Farsøs butikker. Derfor starter dette års Hot Sommer mandage med starten på sommerudsalget på mandag den 8. juli. Udsalget og jagten på de stærkt nedsatte varer starter kl. 9.30.
 

Fra kl. 17.00  støder et bagagerumssalg for private til i midtbyen Her er der mulighed for at gøre en god brugt handel eller -salg, for alle er velkomne til at komme med deres brugte varer og sætte dem til salg fra bilens bagagerum eller fra et medbragt bord

Også Store Torv i den afspærrede midtby vil fra kl. 17.00 summe af aftenhygge med bespisning og lifte. Det er de lokale liftfirmaer Danilift og Houmann Materieludlejning der kommer med nogle af deres lifte – og der naturligvis mulighed for at komme op i dem og se Farsø fra oven.
  

Læs mere i udsalgsavisen
Læs mere om hvad du kan opleve - og ikke mindst hvilke gode udsalgstilbud der venter i butikkerne, i udsalgsavisen 

LÆS UDSALGSAVISEN HER

Sommerudsalget i butikkerne fortsætter juli ud og krydres med særlige Hot Sommer tilbud fra butikkerne.

Mandage med hvert sit tema
Ligeledes fortsætter Hot Sommer mandagene med deres tema’er. Den 15. juli er tema’et således ”Gammeldaws Landmandsliv” med masser af veterantraktorer og i år et særligt fokus på roemaskiner, den 22. juli ”Landsmandsliv – høst by Night”, hvor der naturligvis er mejetærskere – såvel nye som gamle og andre høstmaskiner i gadebilledet. Den 29. juli er der ”Classic Night” med veteranbiler, veteranknallerter og Veteranmotorcykler. 

Spændende ting rykker ind i midtbyen
Fælles for alle mandage rykker der spændende ting ind i Farsø midtby. Midtbyen vil således være afspærret for trafik, så udstillinger og aktiviteter kan brede sig, og man kan gå midt ude på gaden. På selve Store Torv vil der være mad, siddepladser og hyggestemning med musik. Hvilket betyder, at når man har klaret sin handler i butikkerne, så kan man slå sig ned her til en hyggelig stund helt frem til kl 21.00.

Også i Farsø Rådhuscenter er der mulighed for at slå sig ned. Enten til aftenens særlige Hot Sommer menu på Centertorvet - eller hvis man er barn til et krus gratis popcorn eller gratis ansigtsmaling.

 

e-max.it: your social media marketing partner