FARSØ: Farsø Erhvervsråd vil gerne synliggøre de lokale virksomheder overfor rådets øvrige medlemmer og samtidig være med til at inspirere til nye erhvervsmæssige tiltag og samarbejder.    

Her til aften mødte således 30 medlemmer op i Ertebølle, nærmere bestemt hos Ertebølle Strand Camping, der som bekendt tidligere i år blev modtager af Farsø Erhvervsråds Erhvervspris.  

Indehaverne Ingrid og Lars Brandt viste rundt på campingpladsen og fortalte om de nye og spændende initiativer som de løbende sætter i gang.

Herunder den populære Cafe Ertebølle, der åbnede sidste år, hvor konceptet er pandekager med fyld. Fyldet findes i mange varianter alt efter om det er til forret, hovedret eller dessert. Konceptet og ikke mindst de lækre pandekager har gjort Cafe Ertebølle kendt vidt og bredt og har gjort Ertebølle til et nyt populært spisested. Det betyder at cafeen ofte er booket op og bordbestilling er en nødvendighed.   

Tegningerne for en udvidelse af Cafe Ertebølle er allerede på bordet. Det sker sammen med opførelsen af en ny servicebygning, som campingparret håber, kan være klar til næste sæson.
 

Dette års nyhed på campingpladsen er to nye luksustelte med fast gulv og indrettet med rigtige senge og møbler. Lars Brandt fortalte, at moderne campister ønsker en blanding af det autentiske og komfort. Man vil således gerne bo i telt, høre teltdugens blafren og fuglefløjt fra naturen udenfor, men samtidig også gerne sove i en behagelig seng og sidde i en komfortabel stol. Så luftmadrassen og den simple campingstol er altså skiftet ud.
 

Ud over smagsprøver på de lækre pandekager, så bød aftenen også på et spændende indlæg af direktør Niels Buus fra Gomspace. Virksomheden er beliggende i Aalborg, men Niels Buus har lokale rødder, da han er født og opvokset i Hvalpsund.  

Gomspace er en meget spændende højteknologisk og international virksomhed, der udvikler Nanosatelitter til udsendelse i rummet. En Nanosatelit er på størrelse med en cigaræske og koster fra 1,5 mio. kr. og opefter. Virksomheden blev etableret i 2007 af en gruppe ingeniørstuderende fra Aalborg Universitet. Virksomheden beskæftiger i dag over 125 medarbejdere og har udover hovedsædet i Aalborg kontorer i Sverige, Luxemburg, Singapore og USA. Selv har Niels Buus været direktør i virksomheden siden 2014.   

Det blev således en informativ og inspirerende aften i Ertebølle.

 

e-max.it: your social media marketing partner