Kongelig Belønningsmedalje

FARSØ: Den 23. maj gik kundemedarbejder Kirsten Roed Jacobsen på pension efter 48 års ansættelse i Den Jyske Sparekasse og dermed havde hun gjort sig fortjent til Den Kongelige Belønningsmedalje.

Kirsten startede i 1971 som elev i Sparekassen Farsø, der fusionerede med Den Jyske Sparekasse i 2012. Gennem årene har hun beskæftiget sig med både privat- og erhvervsområdet og arbejdet som blandt andet kasserer, Back Office medarbejder i investeringsafdelingen og kundemedarbejder i Hornum og senest i Farsø.  

Dagen blev markeret med festligt morgenbord i selskab med de gode kolleger i Farsø filialen. Her fik Kirsten overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje af områdedirektør Claus Villadsen, som roste hendes engagement i sparekassen samt et altid godt humør og en positiv tilgang til arbejdet.  

Audiens hos dronningen
Den Kongelige Belønningsmedalje tildeles for en anerkendelsesværdig indsats i forbindelse med fratrædelse efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed. Kirsten har nu mulighed for at komme i audiens hos Dronningen og takke for medaljen.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: