VESTHIMMERLAND: Stafet for Livet vil i denne weekend gøre Aars Lystanlæg til en myretue af spændende aktiviteter.

Det er et 24-timers arrangement, hvor der vil være gang i den fra lørdag formiddag, hvor formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Vesthimmerlands Kommune Asger Andersen åbner stafetten og sender de første deltagere ud på den 670 m lange rute gennem anlægget. 

Sidste års Stafet for Livet Vesthimmerland havde deltagelse af 31 hold med i alt 800 deltagere samt 62 fightere, hvis gule trøjer lyste op. Også i år kan alle, der har hørt ordene: ”Du har kræft ” deltage som fightere(det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter). En af dem, fhv. borgmester Knud Kristensen, holder talen i forbindelse med lysceremonien lørdag aften. Her vil et stort antal lysposer blive tændt som symbol på, at der findes et lys i mørket.  

Alle kan deltage i Stafet for Livet og der er gratis adgang til anlægget for alle. Foruden stafetten gennem anlægget er der musikalsk underholdning, tombola, natbingo, telt med aktivitet for børnene og auktion over større donationer  

Desuden er søndagens gudstjeneste i Aars Kirke er flyttet herfra til Aars Lystanlæg for at støtte Stafet for Livet.  

Alfa og Omega at støtte op om kræftramte
I 2018 blev overskuddet til Kræftens Bekæmpelses forskning og patientstøtte på 250.000 kr. Arrangørerne håber på et ligeså godt økonomisk udbytte i år. 

-Men selv om det økonomiske udbytte er vigtigt, er alfa og omega med Stafet for Livet at støtte op om kræftramte og deres pårørende, så de ikke føler sig isolerede og ene og forladt med sygdommen, understreger formand Pernille Haurum, Stafet for Livet i Vesthimmerland. Det er afgørende at støtte dem, som bliver ramt – herunder ikke mindst børnene i en kræftramt familie. Det er en meget vigtig indsats. 

Formanden glæder sig over den store opbakning fra erhvervsvirksomheder, butikker og foreninger i form af sponsorgaver, økonomiske tilskud og tilskud af forskellig art – bl.a. beløb pr. gennemført omgang i anlægget. Hertil kommer, at et stort antal frivillige har knoklet med arrangementet.

SE ANNONCEN FOR ARRANGEMENTET HER

 

e-max.it: your social media marketing partner