FARSØ: Som der var lagt op til med Farsø Handelsstandsforenings nye tiltag ”Udeliv i Fokus”, der fandt sted fredag aften, så skulle særligt børnefamilier præsenteres for udendørs aktiviteter.

Hele tre pladser blev taget i brug - ligesom midtbyen var afspærret for trafik, således at alle kunne få fuldt udbytte af aftenen, der sågar var tilsmilet af et flot sommervejr.  

På pladsen foran Torvet 1 havde ”Cafe Lille Torv” slået sig ned med helstegt pattegris, således at alle kunne blive tanket op med energi til hele aftenen. Den populære ret er efterhånden blevet synonym med mange spisende gæster på Torvet, ligesom man kender det fra Hot Sommer mandagene i juli.  

1
DSC3417
DSC3414
DSC3418
2
DSC3429
DSC3430
DSC3469
DSC3467
DSC3484
DSC3493

Derfor var der også mange der indfandt sig til spisetid omkring kl. 18.00. Og endnu flere – især børnefamilierne, indfandt sig efter spisetid hvor der for alvor kom gang i aktiviteter og udstillinger.På græsset ved siden at Lille Torv var der henholdsvis trækture på pony og bungeerun. På Store Torv fulgte endnu flere aktiviteter som golf, bueskydning, snitteværksted, MTB, kajaksejlads og flere bålsteder, som man også forbinder med udelivet.
 

På pladsen foran Farsø Rådhuscenter mod Søndergade kunne man møde en høg, en schweizerhund, stikke hænderne i følekasser og høre mere om skydning.  

Aftenen bød også på et opgaveløb for børn, hvor 12 poster var anbragt rundt omkring i Farsø midtby.    

Mens aktiviteterne fandt sted, kunne man også gå på aftenhandel, hvor butikkerne lokkede med farsdagsgaver, studentergaver - og som vejret lagde op til denne aften, nyt sommertøj og sko.    

            

 

e-max.it: your social media marketing partner