ØSTRUP: Til næste år er det 25 år siden tømrermester Søren Andersen etablerede Østrup Tømrer- og Snedkerforretning i Østrup.

Gennem årene er virksomheden stille og roligt vokset til ni medarbejdere, og fremtiden ser lige så lys ud. 

For at skabe en fortsat stabil udvikling har Søren Andersen besluttet, at tage to af de ansatte med ind i ejerskabet. Morten Rask og Esben Pedersen har hver købt ti procent af virksomheden. 

- Det passer fint ind i min personlige udvikling. Jeg vil gerne være endnu mere ind over beregningerne og udviklingen, siger Esben Pedersen, der har været i virksomheden i 12 år. 

Morten Rask, der blev ansat for 13 år siden, har ligeledes taget ekstra opgaver ind. Han  blev håndværkstaksator sidste år og har taget en overbygning på håndværkertaksatoruddannelsen, der gør, at han kan taksere skader overfor forsikringsselskaberne. Ligeledes står han meget for de specialopgaver, der udføres på værkstedet, da han også har en tidligere uddannelse som maskinsnedker. 

Begge er glade for at være i Østrup Tømrer- og Snedkerforretning. 

- Vi gør det ikke fordi det er nødvendigt, blot fordi vi gerne vil udvikle os endnu mere. Det er en strategi i retning af en fortsat udvikling. Vi bliver stærkere af at have flere kompetencer, forklarer Søren Andersen. 

De tre ejere vil derfor dele arbejdsopgaverne mellem sig. Søren Andersen vil fortsat være den daglige leder mens Morten Rask og Esben Pedersen i større grad vil deltage i de forretningsmæssige beslutninger.

 

e-max.it: your social media marketing partner