ERTEBØLLE: Atter har Ertebølle en prominent taler på talerstolen i morgen den 5. juni til det traditionsrige Grundlovsmøde på Bjerget. 

Justitsminister Søren Pape Poulsen gav først på året tilsagn om at være årets taler. Da valget blev udskrevet til afholdelse netop på grundlovsdag, blev Ertebølle samvirke dog noget nervøse for, om Søren Pape Poulsen blev nødt til at aflyse sit besøg i Ertebølle. 

Men nej, 2 dage efter valgudskrivelsen fik formanden for Ertebølle Borgerforening en bekræftelse på, at han har prioriteret Ertebølle, - han holder Grundlovstalen!  

-Vi er så nødt til at rykke lidt i tidsplanen, men det gør vi gerne!, siger formand for Ertebølle Samvirke, Karen Margrethe Eriksen.  Vi åbner pladsen med let musik af et nyt hold musikere fra nærområdet, ”Flemming og Venner”.  Den første times tid kan man således forsyne sig med kaffe, te, kage og grillpølser inden talerstolen bliver indtaget af Søren Pape Poulsen.   

Ertebølle Samvirke håber på rigtigt godt fremmøde, godt vejr og en rigtig hyggelig eftermiddag på Bjerget. Efter ”Bjergmødet” kan en dejlig gåtur i området anbefales og har man også lyst til at spise aftensmad i Ertebølle, har vi ny en café: ”Café Ertebølle”.

Arrangør Ertebølle Samvirke består af de tre partnere  Ertebølle Borgerforening, Ertebølle Strand Camping og Stenaldercenter Ertebølles Støtteforening. 


Traditionen er der Grundlovsmøde på Bjerget i Ertebølle. Her ses formand for Ertebølle Samvirke Karen Margrethe Eriksen der traditionen tro byder velkommen.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner