FARSØ: - Kom og se og eventuelt reservér en af vore nye attraktive og moderne boliger i Farsø, når vi holder rejsegilde for boligforeningens projekt på Mortensgade

opfordrer direktør Brian Larsen, Aars Boligforening. 

Første afdeling i Farsø
Aars Boligforening markerer, at foreningen er langt fremme med opførelsen af sin første afdeling i Farsø – de 24 boliger på Mortensgade. Det er boligforeningens første projekt i Farsø. 

Halvdelen er reserveret
-Vi inviterer derfor alle interesserede til rejsegilde på projektet den 6. juni, oplyser direktør Brian Larsen, Aars Boligforening. Forhåndsinteressen for de nye boliger er stor, og der er allerede sat navn på over halvdelen af lejlighederne. 

Klar til indflytning 1. marts 2020
De nye boliger, som skal stå klar til ibrugtagning 1. marts 2020, er 97-101 kvadratmeter. De har alle gode faciliteter: Stor altan eller terrasse, lys og moderne indretning, høj isolering og ventilationsanlæg, klinker med gulvvarme i entre og bad, parketgulve i stue og værelser, depotrum placeret i separat bygning i gården, alle udearealer vedligeholdes sommer og vinter af ejendomsfunktionæren og der bliver gode parkeringsforhold.
 

Boligforeningen mærker stigende interesse for at leje vore boliger, siger Brian Larsen.  Det skyldes flere faktorer, f.eks. ingen ekstraudgifter, for lejerne, hvis toilettet går i stykker eller taget bliver utæt. Lejerne skal heller ikke vedligeholde, bygninger, grønne områder, døre, vinduer, vandhaner, radiatorer og lignende. De slipper for ejendomsskat og bygningsforsikring og risikerer ikke at miste penge, hvis ejendomspriserne er faldet, når de skal flytte. 

Central beliggenhed
Boligforeningens direktør fremhæver, at de nye boligers centrale placering også er medvirkende til den store forhåndsinteresse. 

Boligerne på Mortensgade ligger tæt på Farsø Rådhuscenter med specialbutikker og supermarkeder. Der er nem adgang til daginstitution, skole, idrætshal, svømmehal m.v, ligesom der er gå-afstand til busterminalen. 

Der er ingen tvivl om, at de nye boliger vil udgøre en væsentlig del af Farsøs boligudbud. 

Farsø er jo inde i en positiv udvikling, hvor det er væsentligt, at der er et varieret boligudbud både af ejer- og lejeboliger, understreger Brian Larsen.

Kig forbi til rejsegildet
I forbindelse med rejsegildet er der mulighed at høre mere om og få besvaret spørgsmål om Mortensgade-projektet fra boligforeningen og eventuelt reservere en bolig. Der er mulighed for en etape 2 på 21 boliger.  

Aars Boligforening har engageret KFUM-spejderne i Farsø til at servere pølser til rejsegildets gæster.

SE ANNONCEN FOR REJSEGILDET HER

e-max.it: your social media marketing partner