FARSØ: Efterspørgslen på danskproducerede vinduer og døre er støt stigende.

Det er oplevelsen hos Farsø virksomheden Outline Vinduer, som i løbet af de seneste måneder har fået en markant større ordreindgang end forventet. Det får nu vinduesproducenten til at ansætte ikke færre end 30 nye medarbejdere.

I løbet af de seneste syv uger har Outline Vinduer, som sælger sine produkter gennem trælaster og byggemarkeder landet over, været i gang med en større ansættelsesproces. Vinduesproducenten har nemlig som følge af en stigende efterspørgsel på virksomhedens vinduer og døre netop ansat hele 30 nye medarbejdere:

- De seneste måneder har vi oplevet en markant større ordreindgang end forventet, hvilket blandt andet skyldes, at det på trods af ryster om aftagende vækst fortsat går godt i byggeriet, og at der er en stigende efterspørgsel på nogle af vores nyeste produkter og koncepter. Det gælder især vores lynleveringskoncept, hvor vi tilbyder markedets hurtigste leveringstid på vinduer og døre på kun 4 dage, fortæller direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen, og fortsætter:

- Den udvikling er nu resulteret i, at vi har måttet øge kapaciteten i produktionen og således opruste medarbejderstaben med 30 nye medarbejdere. De skal primært arbejde i aften- og nattehold, og til trods for at det altid er svært at mande op på de skift, er det faktisk gået rigtig godt med at rekruttere, og vi er lykkedes med at få nogle nye, dygtige medarbejdere ind.

Behovet for mere arbejdskraft skal også ses i lyset af, at Outline Vinduer tidligere på året lancerede et nyt Daylight-vindue, som er det første 2-lags vindue med energimærke A på hylderne hos de danske trælaster og byggemarkeder. Her forventer Jens Sørensen nemlig også, at det fremadrettet – foruden det i forvejen opadgående salg – vil sætte yderligere gang i hjulene:

- Tidligere på året kunne vi stolt fortælle, at man som noget nyt nu kan købe 2-lags vinduer med energimærke A i de danske byggemarkeder. Vi har nemlig formået at produktudvikle vores Træ/Alu-Daylight-serie, så seriens vinduer fremadrettet ikke kun kan fås med energimærke A, hvis man vælger 3-lags glas, men også hvis man vælger med 2-lags glas. Det er ret unikt i branchen, og derfor forventer vi også en stigning i salget på vores Daylight-serie inden for en kort tidsperiode, slutter Jens Sørensen.

Outline Vinders medarbejderstab er således i løbet af de seneste syv uger vokset fra 255 til 285 ansatte, som har deres daglige gang på fabrikken i Farsø.

e-max.it: your social media marketing partner