STISTRUP: Forstanderparret Lone Primdahl og Søren Dolmer har siden 1998 stået i spidsen for etableringen og udviklingen af Farsø Efterskole.

Lone har ved slutningen af dette skoleår besluttet at sige sin stilling op og søge nye udfordringer. 

-Jeg har været utrolig glad for at være forstander på Farsø Efterskole og hver dag har været fyldt med meningsfulde gøremål i samvær med Søren, medarbejderne og eleverne, udtaler Lone Primdahl. Jeg kommer i den grad til at savne efterskolelivet, de unge mennesker og mine kollegaer, men tiden er moden for mig til at prøve noget nyt. 

Lone giver desuden udtryk for at det er med sindsro, at hun forlader lederteamet, da Søren fortsætter som forstander for Farsø Efterskole, der i Lones øjne har landets bedste og dygtigste medarbejderflok. 

-Stemningen og ånden på Farsø Efterskole har altid været præget af troen på hinandens gode vilje og evner – både i samarbejdet med bestyrelsen, medarbejderne, forældrene og eleverne, hvilket en ændring i ledelsen, forhåbentlig ikke ændrer på, siger Lone Primdahl 

Sammen med skolens bestyrelse og medarbejdere er Søren Dolmer nu i fuld gang med at finde en erstatning for Lone, idet stillingen som pædagogisk leder er opslået forhåbentlig med ansættelse fra 1. august. 

- Lone og jeg har haft et helt fantastisk makkerskab i ledelsen af Farsø Efterskole, hvilket jeg vil arbejde stenhårdt på at videreføre i et nyt lederteam, udtaler Søren Dolmer. Vigtig for mig er at processen frem til stillingsopslaget, har været fyldt med energi og vilje til at stå sammen, nu hvor Lone forlader os. Også jeg ser både med glæde og forventning frem til de nye udfordringer, der venter mig. Vi vil gøre alt for at Farsø Efterskole også i fremtiden vil være et godt valg for ordblinde elever, hvor faglighed, it-teknologi og masser af spændende valgfag, linjer og rejser er rammen om et tillidsfuldt fællesskab, hvor den enkelte elev kan vokse og spirer. 

Formand for bestyrelsen for Farsø Efterskole Flemming Nielsen, udtaler: - Der gik da et sus igennem kroppen, den dag Lone kom og sagde, at hun havde valgt at søge nye udfordringer, og derfor ville sige sin stilling op som forstander på Farsø Efterskole.


Formand for Farsø Efterskole, Flemming Nielsen siger: Det er en meget vigtig opgave at finde den rigtige afløser for Lone. Bestyrelsen og medarbejderne er fortrøstningsfulde med denne opgave, for Farsø Efterskole er fyldt op 2 år frem og har mange på venteliste
 

Lone har udført sit job på en fremragende måde, og der vil uden tvivl blive et stort hul, vi skal have udfyldt efter hende. Lone har en empati og evne til at se de enkeltes muligheder både hos medarbejderne og eleverne, så hun får folk til at vokse og føle sig værdifulde. Hun har kæmpet hårdt for de ordblinde og sågar været deres talerør på Christiansborg. Hun har et engagement og gejst ud over det sædvanlige, og har været på forkant med næsten alt, der kan ske på en efterskole med mange elever, forældre og en medarbejderflok med forskellige opgaver, som skal sparres, udvikles og drøftes nye muligheder og planer med. Lone har også stået for rejser og fået etableret gode kontakter i Tanzania, hvor hun også selv har deltaget på turene gennem årene. Jeg har oplevet Lone som super professionel gennem årene, og der er rigtig mange som vil være hende evigt taknemmelige for, hvad hun har været for Farsø Efterskole. 

Flemming Nielsen fortsætter: -Det er en meget vigtig opgave at finde den rigtige afløser for Lone. Bestyrelsen og medarbejderne er fortrøstningsfulde med denne opgave, for Farsø Efterskole er fyldt op 2 år frem og har mange på venteliste. Der er en fantastisk medarbejderflok, en sund økonomi, gode rammer og et godt bagland. Og så er vi taknemmelige for at Søren vil fortsætte som forstander og skabe kontinuitet for medarbejderne og bestyrelsen ved at fastholde det gode værdigrundlag Farsø Efterskole bygger på.

 

e-max.it: your social media marketing partner