FARSØ: Man kan huske det fra tidligere, FarSØ Festens pengeynglere stod bag FarSØ Vinen, der gav gode indtægter til FarSØ festen og klubberne bag.

Nu er vinen opstået igen – ikke i pengeyngler regi, men med FarSØ Festen som hovedkraft i samarbejde med Center Kiosken og Johs. V. Jensen Museet.

Arbejdsfordelingen er sådan, at det er Center Kiosken, der har udvalgt den gode sydafrikanske Shiraz Merlot vin på 15% vol. og det er Johs. V. Jensen Museet der har valgt motivet på etiketten, der naturligvis forestiller Johs. V..

Et samarbejde
Det er Palle Bro Kristensen fra byfestkomiteen der har været primus motor i at få samarbejdet op at stå.

-Vi har valgt Center Kiosken, fordi det er den lokale vinforhandler og fordi det er Center Kiosken der år efter år hjælper os med salget af billetter til grisefesten, fortæller formand Ole Winkler på vegne af FarSØ festen og fortsætter:

Fra formand for Johs. V. Jensen Museet, Hans Støttrup, fik vi tre forslag til motiver af Johs. V., hvor der er valgt portrættet, malet af Ludvig Find i 1904. Herudover har vi også modtaget kr. 1.000 fra Museet til støtte for vinprojektet.  

1200 flasker til salg
De 1.200 flasker FarSØ Vin er til salg fra CenterKiosken og fra Johs. V. Jensen Museet og det er absolut en vin man kan nyde og servere for gæster. Flaskerne sælges enkeltvis og for hver solgt flaske går kr. 10,- til FarSØ Festen.
 

-De kr. 12.000 kan vi godt bruge i FarSØ festen, fortæller Ole Winkler. 

Som tidligere omtalt her i avisen har FarSØ festen særlige udfordringer i år, gående på at man selv skal skaffe telt og forlystelser til festpladsen i Søanlægget.  

Der bliver FarSØ Fest!
Det har vi løst nu, så man kan godt mane alle rygter i jorden om, at byfesten ikke bliver til noget. Det gør den! Og det bliver i Farsø Søanlæg, siger Ole Winkler.  
 

Udfordringer på festpladsen løst
Det store byfesttelt er booket og bliver rammen om byfestens populære programpunkter og traditioner.  Østergaards Underholdning tager sig af pladsen med hoppeborge til børnene, morskabsautomater, skydevogn, snackbod, madvogn m.m.      

 

e-max.it: your social media marketing partner