FARSØ: Foråret har meldt sin ankomst og alt spirer og gror.

Derfor har mange også allerede kastet det første blik over hvad hus og have kræver denne sæson.  

Alt til hus og have
Derfor vil der også være meget at hente i Farsø i aften hvor butikker og virksomheder har fundet det frem som du vil få brug for. Det er hvad enten det er varer i form af blomster, havemøbler og terrassebrædder. Men det kan også være større opgaver såsom at lægge have eller belægning om, eller en ny plæneklipper til at klare græstæppet.  

Aftenens aktiviteter finder sted på Store Torv og i Farsø Rådhuscenter.  

Også andet end hus & have   
Men, men, men… Man behøver ikke være ”hus & have tosset” for at møde op denne aften, for der er også meget andet på programmet. Eksempelvis er der udstilling af Landrovere, nye Toyota biler og Go Karts.  

Også for børn
For børn vil der være aktiviteter såsom fodboldspark, fiskedam og rodeotyr. To gange i løbet af aftenen vil Vesthimmerlands Juniorlandsdelshold i gymnastik optræde på græsarealet i midtbyen.  

Bemærk i øvrigt at midtbyen vil være afspærret by night for at give plads til aftenens aktiviteter og udstillinger, som man altså kan gå til og fra, mens der også handles i butikkerne som har åbent til kl. 21.00. Hos XL Byg, som afholder sit store forårs aftensalg sågar til kl. 22.00.

 

Kom derfor til Farsøs Hus & Have By Night  - og XL’s aftensalg. I butikkerne har man fundet alle de aktuelle forårsvarer frem – og sågar lettet priserne på en stor del af dem. Så man kan godt se frem til nogle gode handler. Du vil ikke gå forgæves!

Læs meget mere i Hus & Have By Night avisen her

e-max.it: your social media marketing partner