FARSØ: I forbindelse med udsalgsstarten i Farsø og ikke mindst butiksindehaver Birthe Nørgaards runde fødselsdag i januar

havde Birthe Nørgaard i samarbejde med Herning Helicopters, initiativtager Knud Rohde fra Gedsted og Gedsted Heliport sat en helikoptertur over Farsø på højkant. 

De tre vindere: Lone Nygaard Fiil, Jonna Stenberg og Louise Høgh blev udtrukket i slutningen af januar og kunne se frem til flyveturen her i slutningen af april.  

Efter en rundflyvning med en konfirmand fra Strandby langs Limfjordskysten, landede pilot Stephan Erlandsen præcis kl. 12. 00 i søndags med helikopteren på græsarealet ved Torvet 1 midt i Farsø.   

Det var en imponerende ankomst som vakte opsigt midtbyen - ikke mindst hos Birthe Nørgaard og de 3 ventende kvinder.   

Pilot Stephan Erlandsen gjorde dog snart op med sig selv, at han grundet vindforholdene og med passagerer ombord ville flytte landingspladsen til græsarealet ved Rådhuset mod Røjbækvej.  

Som sagt så gjort, hvilket også betød at flere tilskuere sluttede sig til den særlige begivenhed.  


Her ses fra venstre Lone Nygaard Fiil, Louise Høgh, Jonna Stenberg, Birthe Nørgaard og Knud Rohde inden at de tre vindere sendes op i helikopteren.  

Det var tre spændte kvinder der steg ombord i den lille 4 mands helikopter og ganske kort tid efter steg den til vejrs og tog et par rundflyvninger over Farsø.  

Spænding og nevøsitet var vendt til store smil og begejstring, da de tre kvinder 10 minutter senere steg ud af helikopteren igen.  

-Sikke dog en oplevelse lød det Jonna Stenberg, der straks stillede spørgsmålet. Hvad er det for en sø vi har herude(red - regnvandssøen ved Røjbækvej). Nøej, hvor er Farsø flot fra luften. 

Også bagsædepassagerne Louise Høgh, som havde været flittig med at fotografere og filme Farsø fra luften var tydeligt imponeret, mens Lone Nygaard Fiil var mere stille.

– Jeg var så nervøs for flyveturen, men hold da op hvor var det stor oplevelse, siger hun kort tid efter hun er steget ud af helikopteren og lyser op i et stort smil.
 

Der lød en stor tak til Birthe Nørgaard for turen og oplevelsen.  

-Sørens osse!. Jeg kunne også have fået en lille flyvetur med helikopteren fra græsarealet ved Torvet 1 til græsarealet ved Røjbækvej. Men det afslog jeg i skyndingen. Det fortryder jeg lidt nu, efter de tre kvinder fortæller hvor stor en oplevelse det har været, lød det fra Birthe Nørgaard efter en ”flyvende” søndag middag.  

      
Birthe Nørgaard og andre tilskuere fulgte rundflyvningen fra jorden


 

e-max.it: your social media marketing partner