ERTEBØLLE: Påsken har i år været tilsmilet af et helt fantastisk sommerligt vejr, selvom vi kun befinder os i april.

De 2-cifrede temperaturer på mellem 15 og 20 grader fik for alvor sommerhusfolket og campingfolket til at rykke til deres fritidsboliger.

På Ertebølle Camping fortæller campingejer Lars Brandt at det har været en helt fantastisk påske.

Og en meget travl påske, hvilket man godt kan se på campingparret Ingrid og Lars Brandt, da Farsø Avis kigger forbi 2. påskedag.  

-Normalt budgetterer vi ikke med påsken, da den falder forskudt fra år til år og langt fra altid er tilsmilet af godt vejr. Sidste år var påsken således blæsende og kold, fortæller Lars Brandt.

Men i år har Ingrid og Lars Brandt godt kunnet se hvor det bar hen. Vejrudsigten med sol og sol – og næsten ingen vind er perfekt vejr til at starte op på campingsæsonen.


Kun få campingenheder stod ledige på Ertebølle Camping i påsken.  

Ud af pladsens 160 campingenheder, har det således kun været 8 enheder der har stået tomme hen over påsken. Det samme har været tilfældet for pladsens syv campinghytter, som også har været booket op af enkeltovernatninger hen over påsken. 

Med andre ord har der været liv på pladsen, som man først ser i forbindelse med pinsen, hvor plads og hytter normalt er booket op. 

Ude på pladsen, tæt på legepladsen finder man Familien Christensen, som er tre generationer på camping. De har to campingvogne opstillet ved siden af hinanden.  

Mormor Tina, der bor i Overlade og har været fastlægger på pladsen gennem 24 år, har fået såvel hendes døtre som hendes børnebørn indført i campinglivet, således at så godt som hver weekend og ferier tilbringes på pladsen i Ertebølle.  

De rykkede ind i forbindelse med sæsonstarten den 30.marts, hvor forteltene blev rejst.   

De tre generationer kunne således bare rykke ind her i påsken, hvor der blev hygget, slikket sol, leget og lagt puslespil til den store guldmedalje.


Campingpladsens legeplads var flittigt i brug i det fantastisk solrige påskevejr

Ertebølle Camping er også kendt for Cafe Ertebølle – måske bedre kendt som pandekagehuset. Her melder Ingrid Brandt også om fuldt hus hver aften i påskedagene. Der har været så meget tryk på, at nogle gæster desværre har måttet gå forgæves, da alt var optaget.   

Så med andre ord har det været en helt forrygende påske på Ertebølle Camping.


Også Cafe Ertebølle var fuldt belagt hver aften i påsken. Menuen stod på de populære pandekager med fyld.        

 

e-max.it: your social media marketing partner